Moederschap Shoplog

Voorjaars dreumes shoplog Zara

Kleine jongetjes worden groot! Onze Jippe heeft de afgelopen weken weer een flinke groeispurt doorgemaakt en zit inmiddels in maatje 92 en soms zelfs al 98. Help! Dit was overigens wel een goed excuus om weer even wat nieuwe kleren voor hem aan te schaffen. Vorige maand sloegen we weer wat dingen in, ditmaal bij Zara. Een aantal dingen voor de koudere dagen en ook alvast wat dingen voor het voorjaar en de zomer! 

Blue all the way! Pris en ik zijn beide dol op blauw en het staat Jippe ook erg goed. Zijn mooie blauwe oogjes zijn nog mooier als hij blauw draagt. Vooral het truitje linksboven vind ik helemaal tof en zag je eergisteren al voorbij komen in de Picture It. Het blauwe bloesje hadden we vorig jaar al en kan zowel met korte als lange mouwen worden gedragen. Het staat ‘m zo leuk!

Losse broekjes tijd! Dit zijn voornamelijk voorjaar- en zomerbroekjes, maar de gele is wel lekker gevoerd dus die heeft hij al regelmatig aan. Ik vind ‘m zo schattig in die heerlijke losse broekjes. Vooral het tuinbroekje is onze favoriet en staat ‘m super stoer.

Onze stapel t-shirts was echt te klein en naar mijn mening kun je nergens beter voor t-shirts slagen dan bij Zara. Ze zijn erg gaaf, hebben fijne stofjes en zijn ook nog eens errug fijn geprijsd. Op het t-shirtje links onder staan katjes en de details met de borstzakjes vind ik ook helemaal leuk.

Foto links  Pet: Tiny Turtle Caps – Schoenen: Crocs (ja, ons kind loopt op Crocs ja). 

Zara is echt een van onze favoriete winkels als het gaat om kinderkleding. De prijsjes zijn over het algemeen erg fijn, de kleding helemaal onze smaak en het is allemaal niet zo ‘standaard’, wat soms ook wel eens leuk is. Voor de zomer zijn we in principe klaar, op wat korte broekjes na. Laat het mooie weer maar komen!

De meeste dingen zijn allemaal nog te vinden in de webshop van Zara onder ‘Baby Jongen’. 

x Lisanne 

1 thought on “Voorjaars dreumes shoplog Zara”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *