Picture It

Picture It | Juli ♥︎ Super fijne deodorant, de beste topcoat en onze vakantie in de Ardennen!

Jeetje, ik ik kan niet geloven dat juli alweer voorbij is! Weken, wat zeg ik, maanden heb ik naar juli uitgekeken en nu is het alweer augustus. In juli begon mijn zomervakantie en vorige week zijn we terug gekomen van onze vakantie in de Belgische Ardennen. Deze Picture It zal dus veel vakantieplaatjes bevatten! Even na- en meegenieten!

Van een PR-bureau kreeg ik de Fitbox toegestuurd, een box vol allerlei eerlijke en verantwoorde producten. Elke Melk was één van die producten en Jippe wist daar als melkmonster wel raad mee! ♥︎ Ik testte de deodorant van Loveli en ik ben razend enthousiast! Ook na het gebruik tijdens onze actieve vakantie, hield hij stand. De review lees je hier! ♥︎ Halverwege juli was het eindelijk tijd voor onze kampeervakantie! We zijn naar Deulin geweest in de prachtige Ardennen en dus genoten we ultiem van de prachtige plekjes die de natuur ons te bieden had.

Over de Rubber Topcoat van Kiki London was ik al enthousiast, en tijdens onze vakantie werd dat keihard bevestigd! M’n gellak heeft 20 dagen perfect gezeten! Ook tijdens het opzetten en afbreken van de tent. Topproduct! ♥︎ Dichtij de camping zat een prachtig middeleeuws plaatsje; Durbey. De smalle straatjes, oude huizen en authentieke winkeltjes brachten je echt terug in de tijd. ♥︎ We zaten op een kleine camping; Pont de Deulin (waar later nog een blogpost over verschijnt). Deze lag aan de rivier de Ourthe wat met warm weer heerlijk verkoeling gaf.

Tijdens onze vakantie hebben we heel veel gewandeld en kleine bergjes beklommen. Jippe vond het geweldig en ik ben verrast over hoe goed hij het vol heeft gehouden! ♥︎ In Dinant at ik dit heerlijke violet ijs. Inmiddels weet ik dat dit ijs met viooltjes smaak is. En het was goddelijk! ♥︎ When in België… Drink Kriek!

Het plekje aan de Ourthe is natuurlijk ook nog eens onwijs fotogeniek. We wandelen regelmatig langs de oever terug naar onze tent. Genieten! ♥︎ Eén van de mooiste wandelingen die we maakten was die langs de Ninlingspo, de enige bergrivier van België. De wandeling bracht ons langs en door riviertjes. We moesten klimmen, zagen prachtige watervalletjes en kraakhelder water. Super tof!

De laatste dag bezochten we het dorpje Marche-en-Famenne waar we op het pleintje een heerlijk lunch genoten. Ultiem vakantiegevoel! ♥︎ Eenmaal terug op Ameland kwamen we helaas thuis met slecht weer. Gelukkig trok het gedurende de week wat bij en toen we oppasten op ons nichtje hadden we prachtig weer, genieten! De komende dagen belooft het ook prachtig te worden dus hopelijk nog een paar stranddagen tijdens de laatste vakantieweek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *