Picture It

Picture It | Juli ❤︎ Propedeuse binnen, Madnes en vakantie!

Oh juli wat was je fijn en wat heb ik van je genoten! In juli had ik mijn laatste tentamens, mijn laatste schoolweek van dit schooljaar en begon de vakantie. Het begon met heerlijk weer en eindigde met een hele fijne vakantie in Duitsland. Over Duitsland komt binnenkort een aparte blog online, maar vandaag kun je in ieder geval meekijken naar de rest van deze hele fijne maand!

Tof kleurtje en grappig nieuw product van Catrice. Of hij ook daadwerkelijk werkt, kon je in deze review lezen. ❤︎ Jippe is net zo dol op ijs als zijn moeder en staat watertandend te kijken bij de ijssalon. ❤︎  Om ons eerste studiejaar af te sluiten ging ik uit eten met twee klasgenootjes die ik dit jaar op de NHL heb leren kennen. Het was een super gezellige avond en leuk om elkaar ook eens buiten school te zien en spreken.

Op de laatste werkdag voor de vakantie kreeg ik te horen dat ik mijn propedeuse had behaald. Het klinkt misschien gek, maar ik heb hier het afgelopen jaar echt keihard voor gewerkt en was hier best wel een beetje trots op! ❤︎  De vakantie begon met het mooiste weekend van het jaar; Madnes! Het weer was prachtig en Jippe genoot ook van alles om zich heen. ❤︎  Hij veroverde de harten van de Pannenkoekenbaksters en gaf ze allemaal een high-five!

De sfeer op Madnes is altijd geweldig. In combinatie met het mooie weer was dit natuurlijk helemaal fantastisch. Het lekkere eten, de fijne mensen en heerlijke ijsjes… Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar! Jippe vond het vooral erg leuk in het reuzenrad waar je tevens pannenkoeken in kunt eten. Hij wilde nooit weer naar huis haha.

Jippe doet tegenwoordig net alsof hij nog slaapt als we hem uit bed halen. Hij ligt dan zogenaamd te snurken en te giechelen, zo grappig. ❤︎  De laatste Madnesdag! Lekker afkoelen in het water en biertjes drinken op het festivalterrein. Genieten!

Naast gerbera’s zijn pioenrozen absoluut mijn favoriete bloemen. Ze staan zo mooi als ze beginnen te bloeien! ❤︎ In de eerste week van de vakantie gingen we heerlijk uit eten met vrienden. In deze blog vertelde ik jullie al over Zee van Tijd en het lekkerste toetje wat ze daar hebben. Mmmm! ❤︎  Ik kreeg een lief kaartje van mijn beste vriendinnetje.

Na zijn middagslaapje krijgt Jippe altijd een stuk fruit. Watermeloen is absoluut favoriet op dit moment en Pris maakte deze leuke watermeloenpizza met aardbei en chocolaatjes. ❤︎  Zoku ijsje van vlierbloesemsap, zo lekker! ❤︎  Ik vond de foto’s die ik ooit eens ontving van Printagreat en hing ze aan de zijkant van mijn Helmerkastje. Ziet er een stuk leuker uit!

Deze zonnebrand van Rituals is echt goddelijk! Super fijn in gebruik en hij ruikt ook nog eens lekker. Stiekem wil ik niet meer anders. ❤︎ Helemaal blij met dit truitje van AliExpress❤︎ Pris haar collega kwan eten en zij zorgde voor het toetje. Ze maakte Pavlova en dat was echt heul lekker!

Voor de vakantie waren Jippes schoenen ineens te klein. We moesten gauw nieuwe hebben en vonden gelukkig nog een webshop die de volgende dag, op zaterdag, kon leveren. Deze toffe Adidasjes waren fijn geprijsd én de volgende dag in huis. Wat een service! ❤︎ Deze ijscappuccino van Ola vond ik altijd heerlijk, maar in Nederland kan ik ‘m nergens meer vinden. In Duitsland was hij nog wel te koop. Mmmm! ❤︎  Hema Pink Princess, super fijn kleurtje!

Oh juli wat was je fijn! De komende drie weken heb ik nog lekker vakantie dus laat het mooie weer nog maar even doorzetten!

Volg jij me al via Instagram

x Lisanne

3 thoughts on “Picture It | Juli ❤︎ Propedeuse binnen, Madnes en vakantie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *