Nagellak

Kiki London | Rubber Topcoat

Sinds ik gellak een aantal jaar geleden heb ontdekt, draag ik zelden meer gewone lak. Gellak zorgt voor stevigheid en dat hebben mijn nagels absoluut nodig. Ik heb altijd al hele broze en dunne nagels gehad die snel afbreken of scheuren. Met gellak heb ik dat probleem minder, maar door mijn slappe nagels had ik altijd snel scheurtjes in mijn gellak. Een rubber topcoat zou hiervoor een oplossing kunnen zijn, inmiddels heb ik het een aantal keer uitgeprobeerd en vertel ik je mijn ervaring!

Wat is een Rubber Topcoat?

Rubber Top- of Basecoats zijn flexibeler dan reguliere coats. Deze producten zijn daarom heel erg geschikt voor dunne nagels die makkelijk “buigen” en hierdoor misschien scheuren of breken. Rubber Topcoats zijn zo samengesteld dat Ze elastisch zijn en flexibel blijven wanneer het eenmaal is uitgehard onder de lamp. Hierdoor beweegt het als het ware mee met de nagel wanneer deze om welke reden dan ook buigt. Dit betekent niet dat de nagel slap blijft, maar het kan beter tegen een stootje dan wanneer je een harde topcoat gebruikt.

Kiki London No Wipe Rubber Topcoat

Al eerder schreef ik over de Rubber Basecoat van Pink Gellac. Hier ben ik erg enthousiast over, maar helaas hebben ze nog geen Rubber Topcoat. Over Kiki London had ik al veel goede verhalen gehoord en dus besloot ik deze te proberen. De Rubber Topcoat van Kiki London heeft een unieke samenstelling die stevigheid, elasticiteit en maximale slijtvastheid biedt. De Rubber Topcoat wordt aanraden voor zwakkere nagels en belooft extra stevigheid met een prachtige glans voor minimaal 14 tot 21 dagen. In het flesje zit 15 ml product.

Op mijn nagels draag ik Pink Gellac Sunblaze Orange.

Het aanbrengen

De topcoat breng je als allerlaatste stap aan over je gellak. Het aanbrengen moet echt even wennen, want de topcoat is flink dikker dan ik gewend ben. De geur doet me denken aan die scoobidoo touwtjes van vroeger… rubber! De topcoat brengt na afstrijken van het kwastje prettig aan. Hij “loopt” niet uit waardoor je precies kunt werken en secuur de lak overal kan aanbrengen. De lak hardt uit in 60 seconden in een LED lamp. Daarna ben je good to go!

Mijn ervaring

Inmiddels gebruik ik de topcoat een aantal weken en heb ik het dus uitgebreid kunnen testen. Zoals je aan de foto’s kunt zien glanst de lak prachtig! Alleen daarvoor zou ik deze topcoat al opnieuw kopen! Maar verder… doet deze topcoat écht wat hij belooft. Mijn nagels hebben hierdoor weer flink kunnen groeien na een terugval in het nagelbijten een aantal weken geleden. De glans blijft prachtig en je nagels worden niet dof gedurende de tijd dat je de lak draagt. Met deze topcoat is de houdbaarheid van m’n gellak beter dan ooit en blijft het ook nog eens super mooi!

De positieve verhalen over deze topcoat zijn inderdaad helemaal waar! Hij doet wat hij belooft, ik kan langer genieten van mijn gellak manicure en het doet echt wonderen voor mijn slappe nagels! Daarbij is de langdurige glossy finish echt een cadeautje wat deze topcoat echt een topper maakt!

De Kiki London Rubber Topcoat is verkrijgbaar in de webshop voor €12,99. De topcoat is steeds beperkt op voorraad en gaat super snel. Het is aan te raden om bijvoorbeeld hun Instagram account te volgen, hier wordt vaak gemeld wanneer de voorraad weer is aangevuld.

2 thoughts on “Kiki London | Rubber Topcoat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *