Picture It

Picture It | Augustus ♥︎ Kleuterliefde, strand, Latte’s, eerste schooldag en meer

Helloooo september! De maand waarin ik 30 kaarsjes uitblaas (of eigenlijk inmiddels al heb uitgeblazen). De maand waarin de herfst begint en we officieel afscheid nemen van de zomer. Terugkijkend op augustus lijkt de zomervakantie alweer heel lang geleden. Maar oh wat is het heerlijk om nog even terug te kijken. Kijk je met me mee?

Onze vakantie in België was genieten! Extra leuk omdat we lieve mensen leerden kennen én Jippes een ware vakantieliefde had. Smelt! ♥︎ In augustus was het Roggefestival. En terwijl het in de rest van Nederland hondenweer was, hadden wij heerlijk weer en genoten we samen van de gezelligheid, de muziek en het theater. ♥︎ In augustus hadden we gelukkig ook nog wat stranddagen. Een zomervakantie zonder strand is niet compleet hoor!

Op een mindere dag in de vakantie deden we het Blote Voetenpad weer eens. Kijk die heerlijke vieze voetjes, het was zo leuk! ♥︎ Vriendinnetje Lianne kwam een aantal dagen logeren en dat was ouderwets gezellig en fijn om haar zo lang om me heen te hebben. ♥︎ Uit eten bij Zee van Tijd en dit moment op foto vastgelegd hebben. Een spontane knuffel!

Terwijl de rest van Nederland nog vakantie had, begonnen hier op Ameland de scholen alweer. Het was ook gelijk Jippes eerste schooldag. Hij moest echt even wennen, maar vindt het nu super leuk! ♥︎ Deze foto komt eigenlijk niet uit augustus, maar uit juli. Maar ik moest ‘m toch echt nog even delen want dit zandbubbelbad op Madnes heeft heel veel indruk gemaakt op Jippe. ♥︎ Koffie. Ik kan niet zonder! Daarom was ik extra blij met mijn nieuwe koffieapparaat die in één handomdraai de lekkerste Latte’s en Cappuccino’s maakt. We hebben de De’Longhi Nespresso Lattissima Touch en bevalt super!

Ook ik ben inmiddels alweer bijna 3 weken aan het werk voor de klas. Het schooljaar is weer in volle gang en dit jaar ben ik op vrijdagmiddag vrij. En dan begint je weekend ineens wel heel lekker vroeg! Met mooi weer gingen we twee weken terug richting de visvijvers met de hele familie. Leuk! ♥︎ Roze is mijn lievelings en dat zie je steeds meer terug in huis! Eén van mijn favoriete plekjes in de woonkamer is het dienblad vol plantjes en de poster met de VW bus. Allemaal fijne dingen bij elkaar!

Jippe kreeg voor zijn verjaardag de Tiptoi van Ravensburger en hij pakt hem de laatste tijd weer heel veel. Leuk hoe hij steeds meer dingen ontdekt in de boeken en experimenteert. Ik ben van plan om er nog een blogpost aan te wijden, want dat is hij absoluut waard! ♥︎ September is daar en de eerste gure dagen zijn ook alweer geweest. Hoewel ik nog hoop op een mooie nazomer, heeft de herfst ook zijn charme hoor. Vrolijke sokken bijvoorbeeld! Deze Happy Socks kreeg ik opgestuurd en daar ben ik als sokken-fan natuurlijk helemaal blij mee!

 

1 thought on “Picture It | Augustus ♥︎ Kleuterliefde, strand, Latte’s, eerste schooldag en meer”

  1. Leuke foto’s.
    Fijn dat er weer regelmaat in het leven is.
    Jullie hadden goed genoten van de summer holiday ;-)
    Zo schijnt de zon en zo regende het met flinke bakken uit de hemel hihihihihi…..

    Werkse en een fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *