Picture It

Picture It | Augustus ♥︎ Vakantie, peuteruitjes en weer aan het werk

Hallo september! De maand dat ik jarig ben (morgen!), yay! De vakantie lijkt alweer weken geleden en het terugkijken van deze foto’s geeft me heimwee haha. Afgelopen maand had ik nog zomervakantie, begon ik weer met de eerste schoolvoorbereidingen en ging ik weer aan het werk! 

In de vakantie heb ik heerlijk boeken gelezen op mijn Kobo. Zo las ik ook een Engels kinderboek om te zien of dit wat is voor mijn klas. ♥︎ In augustus was het natuurlijk ook tijd voor het Roggefeest en hoewel we er dit jaar niet heel veel van meekregen vond Jippe de optocht wel geweldig. ♥︎ In augustus was het ook nog steeds super mooi weer dus waren we ook heeeeel veel op het strand te vinden.  

Ik heb deze vakantie echt goed benut voor dingen die er steeds maar bij blijven. Zo heb ik eindelijk een eerste fotoalbum voor Jippe gemaakt. Zo leuk! ♥︎ Verder schreef ik een blogpost over ons verblijf in het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel en ons bezoek aan de Efteling. Dat was zo fijn! 

Ook knapte ik in de vakantie ook eindelijk onze slaapkamer op. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Een post erover vind je hier! ♥︎ Ook ontving ik in augustus de nieuwste Goodiebox en ik ben er nog steeds zo blij mee. Mijn absolute favoriet is de olie die er in zat. 

Jippes peuterschool begon een week eerder dan mijn werk (voortgezet onderwijs) en dus kon ik hem zelf naar school brengen. Dat is zeldzaam dus dat vond ik stiekem heel fijn even. ♥︎ Dit gaf meteen weer het startsein om mijn eerste lessen in te plannen. Dit doe ik mijn Moleskine XL agenda die ik heb opgepimpt. ♥︎ Knuffelen met een niet zo’n fitte Jippe. Duurde gelukkig maar een dagje. 

Nagellak swatches! Een goude oude ‘Essie Sunday Funday‘ en een nieuwe uit de Goodiebox ‘Mesauda Woodland‘. ♥︎ Ook ontving ik een pakket van L’Oreal met allerlei make-up producten. Compleet out of my comfort zone, dus ik ga er nog even mee experimenteren. 

Cheatmeal; appelkruimel. Mmmmmm! ♥︎ Vandaag kun je nog meedoen met de winactie van PERDITI op mijn Instagram. Je kunt deze prachtige rosé gold oorbellen t.w.v. €32 winnen! 

De weekenden zijn nu voor qualitytime met mijn peuterpuber. Genieten! ♥︎ Afgelopen maandag haalden we mijn opa en oma op van de boot. Zij zijn de hele week bij ons, super fijn! Jippe kon niet wachten! 

De komende weken zal het hoogstwaarschijnlijk weer wat rustiger worden op mijn blog. Natuurlijk lopen de samenwerkingen gewoon door, maar mijn studie begint over een week weer en ook zijn er wat omstandigheden waardoor ik thuis wat meer nodig ben. Family first! 

Tot gauw! 

1 thought on “Picture It | Augustus ♥︎ Vakantie, peuteruitjes en weer aan het werk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *