Home

Nieuwe slaapkamer goodies

Vorige week heb je kunnen lezen dat we onze slaapkamer een flinke make over hebben gegeven. In die post vertelde ik jullie over de posters die we gebruikt hebben om de kamer aan te kleden. Tijdens het klussen deelde ik updates op social media en ik kreeg een aantal vragen over de kleur, de meubels etc. Daarom leek het me leuk om nog een extra blog te wijden aan de inrichting van de slaapkamer!

Allereerst kreeg ik veel vragen over de muur achter ons bed. Ik wilde al langer een mooie groene kleur maar was wel een beetje zoekende naar welke kleur passend zou zijn voor ons. We kozen voor Histor Spar. In eerste instantie had ik een tint lichter gekozen, maar achteraf ben ik blij dat we voor deze tint zijn gegaan. Ze passen ook perfect bij de prachtige posters!

Voor de nachtkastjes gingen we voor simpel. Dit had wel even wat voeten in aarde, want Pris kon eerst maar lastig afscheid nemen van haar nachtjes met lades. Gelukkig is ze nu om en plaatsten we onder de tafeltjes rieten manden om daar telefoonopladers en frutsels in te bewaren. De bijzettafeltjes/nachtkastjes hebben een teakhouten blad en een zwarte ronde poot. Op Pris’ nachtkastje staan geurstokjes van Rituals en kaarsjes van de Action. De nachtkastjes komen overigens ook van de Action.

De liefde voor hout en natuur komt veel terug in onze slaapkamer. Voor de lijsten van de posters kozen we voor eikenhouten lijsten die perfect passen bij de houten look van ons bed. Sowieso vind ik eiken altijd een toffe uitstraling hebben. Zo heb ik al vaker genoemd dat ik graag een nieuwe – liefst –  eiken eettafel voor onze woonkamer waar we lekker aan kunnen eten, koffie drinken en werken.

De lampjes op onze nachtkastjes zijn eigenlijk bureaulampen van het merk Mica. Ik had al langer dit soort lampjes op het oog maar ik vond ze allemaal veel te duur. Het model ‘Detroit’ vond ik super tof én is super vriendelijk geprijsd! Verder staat mijn klokje van LEFF op mijn nachtkastje. Die vind ik nog steeds zo gaaf en hij past perfect bij de stijl van onze slaapkamer. Het vetplantje en potje komen van de Ikea.

In de hoek van de slaapkamer staat nog een middelgrote Yucca. Deze planten zijn ideaal, zeker in de slaapkamer omdat ik toch wel de neiging heb om ze te vergeten. De Yucca heeft maar weinig water nodig, dus dat scheelt! Ik zoek nog een houten krukje oid om de plant iets hoger te zetten, maar iets passends heb ik nog niet gevonden.

Ik ben zo blij dat ik er uiteindelijk voor gekozen heb om deze zomervakantie onze slaapkamer aan te pakken. Ik was nooit heel blij met onze slaapkamer en nu vind ik ‘m echt super tof en ben ik stiekem best een beetje trots op “mijn” projectje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *