Picture It

Picture It | September ♥︎ Kiki London, herfst en heel veel Efteling

Oktober, wat?! Het is herfst, het laatste kwartaal van 2020 is ingegaan en… oh ja! Herfstvakantie! Inmiddels zit ik alweer in het laatste weekend van m’n vakantie en start ik maandag weer op school. September was een bijzondere maand waarin familie centraal stond. Ik was jarig, was veel bij mijn ouders én we gingen naar de Efteling!

Mijn vader, mijn held. Soms gebeuren er dingen waardoor je ineens weer op scherp staat en dankbaar bent voor alles wat je hebt. ♥︎ Ik maakte voor het eerst kennis met de kleurtjes van Kiki London door deze drie prachtige herfstkleuren. ♥︎ Door omstandigheden was ik een hele week in Zutphen, toen ik terugkwam was ik zó blij om m’n liefsten te zien.

We plukten bramen én proefden de eerste. De eerste pot jam is ook al gemaakt! ♥︎ In september was dit lieve vriendinnetje een jaar getrouwd. Wat een fijn feestje was dat! ♥︎ Vakantie! We namen m’n moeder heerlijk een dagje mee naar de Efteling, wat hebben we genoten!

Mama paste een avondje op Jippe en dus gingen Pris en ik sushi eten. Zoooo lekker! ♥︎ Het was super druk in de Efteling (nog nooit meegemaakt op een maandag in september) maar Jippe móest en zou in de draaimolen. ♥︎ We vermaakten ons tot sluitingstijd en gingen gelukkig – én met ballon voor opa – terug naar huis.

Weer thuis op Ameland besloten we een tochtje met de (sleepnetvis)boot mee te gaan. Zeehondjes en vissen kijken én warm worden met warme chocolademelk, want het was erg herfstig aan boord! ♥︎ Deze foto van mijn ouders met Jippe van afgelopen zomer vind ik zo mooi!

Hoe was jouw september?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *