Beauty

3 x Action Facial Sheet Masks

Maskertjes, altijd goed! Ik ben dol op maskertjes in alle soorten en maten, maar ben er ook wel een beetje te lui voor. Ik vind het regelmatig te veel gedoe om ‘s avonds nog een masker aan te brengen laat staan dat ik het later ook nog moet afspoelen. Daarvoor zijn de sheet masks ideaal! En waar kun je beter terecht voor leuke en goedkope sheet masks dan bij de Action? Ik nam er 3 mee en testte ze voor jullie uit!

De Sheet Mask is een trend die, natuurlijk, over is komen waaien uit Azië. Het is een soort masker die qua materiaal in de buurt komt van een reinigingsdoekje. Deze is in de vorm van je gezicht met gaten die over je ogen, neus en mond komen. Het masker is doordrenkt met een vloeistof die inwerkt in de huid. Nadat je je huid goed gereinigd hebt laat je de Facial Sheet Masks van de Action  20 tot 30 minuten laten inwerken om er vervolgens af te halen en af te spoelen.

Het roze oranje zakje bevat het masker met extract van Wilde Rozen en Vitamine C. Deze helpt om je huid zijn natuurlijke glans te verbeteren. 

De geur van het masker is erg rozig en vrij sterk aanwezig. Na 10 minuten besluit ik het masker van mijn gezicht te halen omdat mijn ogen gaan prikken van het masker. Ik denk dat dit komt door de geur of eventuele ingrediënten die in het masker zitten. Na het afspoelen voelt mijn huid helaas wat trekkerig aan. Deze variant is niet zo’n succes helaas.

Deze variant bevat Amandel Olie en Vitamine E. Het masker hydrateert je gezicht en heeft voedende eigenschappen. 

Een hele andere ervaring dan met het masker hierboven. Het masker ruikt heerlijk naar amandel olie maar heeft daarentegen niet die overheersende geur. Het masker voelt fris aan en na 30 minuten voelt de huid heerlijk zacht, zelfs na het afspoelen. Geen wondermiddel, aar wel een heerlijk ontspannend en verfrissend masker.

Dit masker bevat blauwe bessen en yoghurt extract. Het verzacht de huid en heeft revitaliserende eigenschappen. 

Dit masker heeft de subtielste geur van de drie. Je ruikt een fris zoetige geur, maar echt duidelijk is de geur niet aanwezig. Net als het masker met Amandel Olie voelt deze fris en zacht aan en na 30 minuten is je huid zacht en gehydrateerd. Wel is het effect wat minder dan het masker met de Amandel Olie en heb ik toch de neiging om na de tijd wat creme aan te brengen.

Mijn algemene indruk van de maskers is goed. Ze zijn super gebruiksvriendelijk en snel te gebruiken, wat wat mij betreft echt een voordeel is. De maskers zijn aardig vochtig waardoor je het beste iets naar achteren kan liggen met je hoofd. Anders glijdt het masker wat naar beneden of heb je kans dat hij wat gaat druppen. De variant met rozen vond ik minder geslaagd, de variant met amandel olie daarentegen juist wel heel geslaagd. Verwacht geen wondermiddeltjes, maar een ontspannend en hydrateren masker is het wel. Gewoon lekker om snel even een me-time momentje in te lassen. En dat voor een heel vriendelijk prijsje!

De Facial Sheet Masks zijn verkrijgbaar bij de Action in zes varianten en kosten €0,55 per stuk. 

 

1 thought on “3 x Action Facial Sheet Masks”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *