Nagellak

Mesauda Milano Shine Flex ‘Woodland’

Mijn nagellakcollectie is behoorlijk groot. Ook al heb ik een hoop weg gedaan, ik blijf er gewoon een zwak voor hebben. Ik was dan ook blij verrast toen er in de Goodiebox van augustus nagellak zat. En dat ook nog in een kleur die ik totaal nog niet heb! You Nailed It zou You Nailed It niet zijn als de nagellak niet een eigen plekje zou krijgen op de blog. Afgelopen week testte ik de Mesausa Milano nagellak!

Mesauda Milano is een merk die vaker terugkomt in beautyboxen als de Goodiebox. Online kan ik het merk niet echt terugvinden, althans, niet in Nederlandse webshops. Wel wordt het merk wereldwijd verzonden vanuit hun eigen webshop Mesauda Cosmetics.

De nagellak beloof salonwaardige nagels te creëren en daarnaast long lasting te zijn. Ik ontving in mijn ‘Aarde’ Goodiebox de kleur 63 Woodland. In het flesje zit 11 ml. Het kwastje is iets breder dan gemiddeld en verder recht afgesneden. Een klassieke nagellak, zullen we maar zeggen.

Deze prachtige kleur is een feestje voor het najaar. Woodland is een diepgroene kleur die in twee dunne laagjes dekt. De lak brengt prettig aan en laat zich met het kwastje goed en makkelijk verdelen. Het recht kwastje spreidt zich als het ware uit waardoor je prima rond de nagelriemen kunt lakken. Ik was verrast door de droogtijd. Ik was namelijk – niet zo slim – mijn nagels aan het lakken toen ik alleen was met mijn nét zindelijk wordende peuter en die moest natuurlijk nét plassen toen ik mijn nagels had gelakt. Maar, dit was geen probleem. Mijn nagellak zat al als een huis! De glans is verder mooi maar persoonlijk zou ik er nog wel een topcoat overheen lakken. Mijn nagels zijn gelukkig al een stuk gezonder maar nog steeds zie je nog wel wat oneffenheden, die zie je ook door de lak heen als je goed kijkt.

Mesauda Milano kom je regelmatig tegen in de Goodiebox. Hoe dit werkt, lees je hier. De nagellak heeft een winkelwaarde van €8,- en is verder te krijgen in de webshop van Mesauda Cosmetics.

 

 

4 thoughts on “Mesauda Milano Shine Flex ‘Woodland’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *