Nagellak

Essie | Sunday Funday

IMG_5811

Een Essie lakje wat al een tijdje op mijn wishlist stond, is Sunday Funday uit de Naughty Nautical collectie. Helaas was hij overal steeds uitverkocht en bestelde ik de lak uiteindelijk op eBay. Weten of het het waard was? Lees gauw verder!

IMG_5812

Sunday Funday is een mooie helderrode/roze kleur welke mij een beetje doet denken aan watermeloen. Wederom zitten ook hier de fijne glimmertjes in die je terugvind ik de gehele zomercollectie van Essie.

IMG_5813

Omdat ik deze Essie lak bestelde op eBay, heb ik van deze de salon-versie. Dit zie je onder andere aan het wat dunnere kwastje. Vele zijn fan van de brede kwastjes van Essie, maar deze ‘andere’ salon-kwastjes werken voor mij ook prima. Doordat het veel ‘product’ pakt kun je makkelijk één of meerdere nagels per keer lakken.

IMG_5815

IMG_5819

De kleur dekt na één laagje best aardig (foto 1) maar na twee lagen is het bingo! Yes, dít was precies wat ik er van gehoopt had! Een lieve, heldere, snoeperige kleur met overduidelijke shimmers! De lak is wel wat wateriger dan ik van Essie gewend ben. Hierdoor moet je oppassen met aanbrengen, het loopt wat makkelijker alle kanten op. De droogtijd is oké, maar niet zo snel als de andere Essie lakjes. Dit komt waarschijnlijk door de waterige substantie. Excuses trouwens voor mijn nagelriemen, hier zitten restjes China Glaze die ik gewoon níet weg kreeg.

IMG_5821

Yay, ik ben blij! Wat een mooi kleurtje, perfect voor het voorjaar. Ik heb de kleur al meerdere keren gedragen en hij blijft echt onwijs lang zitten!

Sunday Funday is (als je geluk hebt) te krijgen bij drogisterijen met een Essie schap voor €9,99. De lak is onderdeel van de zomer collectie, dus zal waarschijnlijk tijdelijk te koop zijn. Ik bestelde de lak op eBay voor €7,50 en had het binnen een weekje binnen.

22 thoughts on “Essie | Sunday Funday”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *