Picture It

Picture It | April ♥︎ 6 jaar getrouwd, zomers weer, familie en FaceTime

April wat was je vreemd… Als ik terugkijk naar het begin van april lijkt het weken geleden. Wat is er veel gebeurd en wat een raar besef van tijd krijg je wanneer je veel thuis zit en werkt. Extra leuk om even terug te kijken naar de maand april. Een maand met veel thuiswerken, prachtig weer en natuurlijk vakantie!

1 april waren lief en ik alweer 6 jaar getrouwd. Normaal gesproken gaan we uit eten maar dat ging dit keer natuurlijk niet. Met een smoes werd ik uit huis gelokt door de kinderen en toen we terugkwamen hadden ze thuis een sushi-restaurant “nagemaakt”. Inclusief menukaart en ober Jippe. Geweldig! ♥︎ Wanneer je nagellak matcht met je blouse. Over deze kleurtjes van Pink Gellac lees je hier. ♥︎ Deze bijzondere foto van m’n moeder en mij toen ze me hielp met aankleden op onze bruiloft kwam ik tegen bij het ordenen van mijn harde schijf. Ik vind ‘m zo mooi.

Fijn kettinkje van MyJewellery waar ik iemand blij mee mocht maken! ♥︎ Tijdens de Pasen maakte ik een nieuwe raamtekening. Hoe ik dat deed, lees je hier. ♥︎ Pasen! Lekker een lang weekend vrij! Een aangename break tijdens de hectische thuiswerkweken. 

Hoewel we het “gewend” zijn mijn familie een tijdje niet te zien door de grote afstand, begint het nu toch wel erg lang te duren hoor. Dit merk ik aan mezelf maar ook aan Jippe die aangeeft opa en oma te missen. Gelukkig bestaat er FaceTime! ♥︎ En daar was ineens weer een nieuwe collectie van Pink Gellac “Festival Summer”! ♥︎ Vakantie! De eerste dagen is het nog prachtig weer en maken we een heerlijke wandeling door de Kooikersdunen.

Op Koningsdag maken we nog even extra gebruik van het mooie weer. We gaan lekker fietsen over het eiland, gooien steentjes in het water vanaf de dijk, picknicken in de duinen en wandelen over het strand. Wat een fijne dag! ♥︎ Jippe speelt de laatste tijd weer heel veel in zijn speelhuis en ook de zandbak is ineens weer hot. Zo leuk! ♥︎ Deze vakantie is even tijd voor elkaar, fijn.

April was vreemd, mei zal vast nog net zo zijn. Hopelijk kunnen we in juni weer naar school, dat zou toch fijn zijn… En hey, laten we duimen voor mooi weer! Dat maakt het thuis zitten toch echt een stuk dragelijker! #staysafe en tot gauw!

1 thought on “Picture It | April ♥︎ 6 jaar getrouwd, zomers weer, familie en FaceTime”

  1. Pra htige foto’s en hartelijk gefeliciteerd 💐
    Goed idee om zo en restaurant na te maken….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *