Nagellak

Pink Gellac | Festival Summer Collection

Festival Summer… Deze zomer zal hoogstwaarschijnlijk toch een beeetje anders lopen. Hier op het eiland zitten we zomers natuurlijk vol in het festival gebeuren en ik ben heel benieuwd hoe dat nu zal lopen. Pink Gellac kwam deze week met de zomer collectie genaamd Summer Festival. En tja, het festival gevoel vasthouden gaat toch makkelijker met een paar knallende nagels!

“Waan je in zomerse temperaturen met deze geweldige kleuren. Van een fel roze tot een opvallend groene kleur.” Voor deze zomercollectie gaat Pink Gellac voor een gele en groene tint en drie roze tinten. Stuk voor stuk toffe, zomerse kleuren maar stiekem had ik wel gehoopt op iets meer variatie. Een mooie heldere blauw had hierbij bijvoorbeeld ook niet misstaan. Maar hey, ik ben wél dol op roze. Dus dat zit wel goed.

289 Breeze Yellow

Een knallende gele kleur die nét iets donkerder is dan Joyuous Yellow uit de vorige Felicity Spring Collection. Hij is in het echt wat feller dan hij op de foto laat zie, maar van mij had hij nog wel wat knallende gemogen. Of okergeel bijvoorbeeld. ;) Een toffe kleur, maar wanneer je de Felicity collectie al hebt, kan ik me voorstellen dat je deze laat staan.

290 Sunblaze Orange

In eerste instantie was ik bang dat deze erg op Serenity Orange uit de Felicity Collection zou lijk, maar dat is absoluut niet zo! Deze heeft eigenlijk een soort van grapefruit rozige kleur. Tikkeltje oranje, tikkeltje roze.. Een prachtige frisse en knallende kleur. Super mooi en absoluut mijn favoriet uit de collectie.

291 Techno Pink

Techno pink knalt van je nagels af! Een toffe fuchsia roze kleur die in de zon extra opvalt. Een roze/paarse kleur die in de zomer super mooi is. Wanneer Ibiza Pink je te fel is, is dit een mooi alternatief.

292 Punch Pink

Een klassieke zoetroze kleur die altijd goed is. Doet me veel denken aan Happy Pink uit de Felicity Collection, maar die is net iets zachter. Wat dat betreft hebben de kleurtjes uit deze collectie wel look-a-likes maar zijn die allemaal nét iets minder knallend.

293 Dancing Green

Wauw! Dit is toch wel de knaller van de collectie hoor. Zo’n fluor groene kleur had ik nog niet en is wel een hele toffe aanvulling. Lijkt me ook gaaf voor op je teennagels in een paar leuke slippertjes trouwens. Super knallend, dat is Dancing Green!

Met deze heerlijke zomerse dagen is deze knallende collectie zeer welkom! Festival of niet, het is een feestje op je nagels. Ben je groot Pink Gellac verzamelaar, dan kan het zijn dat je een aantal – iets minder felle – look-al-likes al in je bezit hebt. Mijn favoriet is absoluut Sunblaze Orange! En die van jou?

De Festival Summer Collection is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd.

 

3 thoughts on “Pink Gellac | Festival Summer Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *