Home

Let’s redecorate. Met hulp van Jippe!

Zoals de trouwe lezers van mijn blog weten, hebben we afgelopen winter onze woonkamer een make-over gegeven. We besloten afscheid te nemen van onze donkere bruine muur en gingen voor wit! Veel licht, ruimte en rust met mooie accessoires. Beetje bij beetje passen we steeds wat aan en krijgt onze woonkamer steeds meer vorm. Afgelopen weekend heb ik – samen met Jippe – weer wat leuke accessoires toegevoegd aan onze woonkamer. Kijk je mee?

Zelf ben ik gek op wit, blauw en groentinten en koper. Die laatste kleur zie je veel terug in onze accessoires, al moest ik daar Pris eerst wel wat aan laten wennen. ;) Verder houd ik enorm van bloemen, zoals je hier al eens hebt kunnen lezen dus ook die zijn onmisbaar in onze inrichting. In de webshop van Flinders mocht ik een aantal leuke items uitzoeken en dus ging op zoek naar een aantal pareltjes die ik kon toevoegen aan onze woonkamer.

Leff Amsterdam Tube Klok – €89

Het item wat ik als eerste in mijn winkelmandje gooide, was deze prachtige designklok van Leff Amsterdam. Dit klokje is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek met het idee dat een klok tegenwoordig iets extra’s moet hebben aangezien eigenlijk niemand een klok meer écht nodig heeft. Wat mij betreft heeft Piet Hein Eek dat prachtig gedaan, want ik was op slag verliefd op dit kleine hebbedingetje. Hij staat super leuk op ons witte bijzettafeltje en is ondanks zijn kleine formaat een echte eye-catcher.

Ferm Living Hexagon Vase – €30

Zoals ik al zei, vind ik een verse bos bloemen in de woonkamer essentieel. Bloemen geven iets extra’s aan je interieur en ik kan oprecht heel blij worden van een mooie bos. We hebben een verzameling simpele vazen, maar echt mooi zijn deze niet. Het tweede item wat ik in mijn winkelmandje gooide was dus een nieuwe vaas. Deze mooie lichtblauwe vaas is net even anders door zijn toffe hexagon vorm. De kleur past daarbij ook perfect bij mij. De vaas heeft een mooie stevige kwaliteit en de roosjes staan er prachtig in. Ik was eigenlijk op zoek naar pioenrozen, want deze staan hier denk ik ook geweldig in, maar helaas waren die afgelopen week niet te koop.

Mr Maria Snuffy Kinderstoel – €120

Ik zal niet ontkennen dat ik het lastig vond hoor, om te kiezen. Flinders heeft zo veel gaafs in de webshop dat ik serieus keuzestress had. Gelukkig was daar Jippe en die vond het niet erg om mij te helpen kiezen. Drie keer raden wat hij zei toen ik een levensgrote Snuffy voorbij zag komen op het beeldscherm… ‘Die, die, die!’ Jippes keuze was gemaakt, hij wilde Snuffy toevoegen aan ons huishouden. En tja, eigenlijk kon ik hem geen ongelijk geven. Naast dat dit schattige hondje Jippe héél blij maakte (geen understatement) is Snuffy ook nog een tof designer accessoire voor je interieur of kinderkamer. Stiekem was ook ik een beetje verliefd op dit schattige bruine hondje. Snuffy is gemaakt als kinderstoel en is dus van degelijke zware kwaliteit wat echt hufter- (of peuter-) proof is. Dit hondje gaat namelijk de hele kamer door en heeft ook al even buiten vertoefd. Televisie kijken op Snuffy gaat overigens ook prima. Yup, Jippe heeft een hele goede keuze gemaakt!

Vitra A5 Notitieblok – €12

En tja, als notitieboekjes liefhebber kon ik het niet laten om toch ook even te neuzen tussen alle leuke bureau accessoires. Ik ben dol op boekjes, blokjes en schriftjes en gebruik ze om lijstjes te maken, aantekeningen te maken voor school of mijn studie of om er gewoon lekker in te kriebelen. Dit boekje van Vitra is niet heel anders dan andere notitieboekjes maar onderscheidt zich wel door het kwalitatief dikke papier. Wanneer je dus bijvoorbeeld houd van handletteren of doodling en gebruik maakt van dikke pennen of eventueel zelfs waterverf, dan is dit boekje zeer geschikt. Het papier zal niet doordrukken en zal zijn dikke kwaliteit blijven behouden. En zoals je ziet, heeft ook Jippe liefde voor boekjes, maar dan vooral om lekker in te kliederen, haha.

Onze inrichting heeft in ieder geval weer een leuke upgrade gekregen. De accessoires staan leuk op het bijzettafeltje maar passen ook perfect ergens anders in ons interieur in de woonkamer. Jippe is dolgelukkig met zijn Snuffy en ik kan mijn geluk niet op met mijn toffe klokje en prachtige vaas. Snuffy is daarbij ook wel echt het pronkstuk op het moment, iedereen komt hem even bekijken en vindt hem fantastisch. En tja, ik kan ze geen ongelijk geven!

Al deze producten, met uitzondering van het witte tafeltje, komen uit de webshop van Flinders. Zeker even een bezoekje waard! 

x Lisanne 

BewarenBewaren

3 thoughts on “Let’s redecorate. Met hulp van Jippe!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *