Home

Tips om te wonen in een interieur volgens de woontrends 2018

Waar je voorheen enkel de modetrends bij hoefde te houden is het tegenwoordig misschien wel net zo belangrijk om met de laatste interieurtrends mee te gaan. Met de komst van social media als Instagram delen we massaal onze woonkamers, slaapkamers en andere creaties in huis. Wonen volgens de laatste trends is hip, dit delen is nog hipper. Wil jij ook een Instagram-like interieur en wonen volgens de laatste trends? Vandaag vertel ik je wat dé woontrends van 2018 zijn!

Groen en roze

Kleuren die we in 2018 veel terug zien komen zijn onder andere groen en (pastel)roze. We brengen maar al te graag de natuur terug in ons interieur en dit kan natuurlijk perfect met prachtige natuurtinten als groen. Voeg hier een paar mooie planten aan toe en klaar is Kees. Naast groen zijn pasteltinten als roze helemaal hip. Flexa komt met Heartwood als kleur van het jaar. Een prachtige natuurtint met een zachtroze, koele ondertoon. Super gaaf!

Colour-blocking

Waar het vorig jaar vooral strak wit met eventueel de toevoeging van één kleur was, mag het dit jaar allemaal wat speelser en gekker. Felle kleuren, gekke kleuren, kleuren uit hetzelfde kleurenpalet of juist contrasterende kleuren. In 2018 mag het allemaal! Dus; ga lekker los!

Beauty- en modetrends komen terug in het interieur

Wist je dat beauty- en modetrends vaak voorlopen op de woontrends? Zo zagen we de afgelopen tijd de terugkomst van fluweel in kleding en is holografie in make-up en accessoires helemaal in. Dit zie je langzaam terugkomen in de woontrends. Denk bijvoorbeeld aan mooie fluwelen kussens, plaids en holografische details in accessoires. Dus, wil je voorlopen op de trends? Kijk eens naar de laatste ontwikkelingen op gebied van mode en beauty!

Rotan blijft!

Eind 2017 maakt rotan zijn terugkeer en ook in 2018 is dit niet meer weg te denken. Rotan is natuurlijk dé manier om de natuur terug te laten komen in je interieur en eerlijk is eerlijk, het past overal bij. Rotan is overal! In accessoires, tafeltjes, stoelen en ga zo maar door. Daarnaast is rotan perfect om richting het voorjaar een zomerse, exotische sfeer te creëren.

Dag koper, hallo goud

Slecht nieuws voor mij. Ik mag afscheid nemen van mijn koperen accessoires wil ik meegaan met de trend van 2018. Koper verdwijnt namelijk steeds meer en maakt plaats voor goud. Goud geeft een gevoel van luxe en past perfect bij de andere trends als natuurtinten en pastel.

Hoe leuk alle trends ook zijn, je moet natuurlijk vooral doen wat goed voelt. Met nieuwe accessoires kun je je kamer zo een leuke upgrade geven zonder dat je meteen je gehele interieur hoeft om te gooien. Wil je graag meer inspiratie en ideeën opdoen? Vraag dan nu gratis woonbrochures aan. Hierin vind je allerlei woontrends voor 2018 en leuke interieur tips!

 

 

BewarenBewaren

1 thought on “Tips om te wonen in een interieur volgens de woontrends 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *