Picture It

Picture It | Oktober ♥︎ Herfstige wandelingen, carpaccio, roze en Lego

Helllooooo november! Vanochtend (voor jullie gisterochtend) werd er gevraagd: “En, voelt het al als november?” Meer als december als je het mij vraagt, want brrrr wat was het koud! En dan te bedenken dat we eind september nog heerlijke zomerse dagen hadden. De herfst is nu écht en gelukkig hadden we afgelopen maand vooral een mooie herfstmaand. We zijn er dan ook veel op uit geweest! Kijk je mee?

1 oktober waren Pris 12,5 jaar samen. Niet 12,5 jaar getrouwd, maar toch vond ik het een mooie reden om weer eens een fijn plaatje van onze bruiloft te plaatsen. ♥︎ De eerste week van oktober had ik ook nog herfstvakantie en van m’n lieve bonusdochter Isa had ik voor mijn verjaardag een lunch gekregen. We zijn heerlijk een middag samen weggeweest en het was super gezellig! ♥︎ Oppassen op nichtje April! Nijntje de film was op tv en ze waren er niet voor weg te slaan. Als je dan ook nog op Snuffie tv kijkt, is het plaatje wel compleet.

Richting de feestmaanden testen we dit jaar ook wat tof speelgoed! Jippe mocht racen met zijn idool Mario en dat was een groot succes! ♥︎ Een van mijn favoriete producten van Lush is toch wel de Jelly. Lush Showerjelly Conga kregen we cadeau en ik was meteen verliefd op deze heerlijk geur. ♥︎ Regen! Lopend naar huis na een wolkbreuk. Stampen in de plassen hoort daar natuurlijk bij!

Voor Pink Gellac mocht ik weer wat mooie kleurtjes testen. Swatches van deze mooie kleuren zie je hier! ♥︎ Jippes vaste plek de laatste tijd. Mensen uit- en nazwaaien en wachten op je vriendjes, nichtjes of neefjes. Mooi plaatje zo toch? ♥︎ Afgelopen maand hebben we vooral heerlijk weer gehad in de weekenden (laten we het over dit weekend maar niet hebben…) en dus gingen we heerlijk naar het bos en het strand, fijn!

Ook gingen we aan de slag met Lego Juniors! De ideale overgang van Duplo naar Lego. Er wordt hier momenteel heel veel met Lego gespeeld, super leuk. ♥︎ Richting de feestdagen komen er altijd zulke lekkere producten op de markt. Een voorbeeld is de Kerstlijn van Yves Rocher waar ik razend enthousiast over ben!

Pris haalde wat oude Donald Ducks tevoorschijn en Jippe mag er ook heel graag in bladeren. Ik maakte stiekem een foto van Jippe terwijl hij “las” in een Donald uit ’86. Je zou bijna denken dat hij echt leest, haha. ♥︎ Naast de Kerstlijn testte ik ook dit heerlijke parfum van Yves Rocher. Comme Une Evidence is echt een lekker parfum wat hier in huis nu al enorm geliefd is!

1 thought on “Picture It | Oktober ♥︎ Herfstige wandelingen, carpaccio, roze en Lego”

  1. Gefeliciteerd dat julloe nog vele mooie jaren zullen hebben….
    Dit is een mijlpaal….
    Leuke foto’s👌🏽

    Een fijn weekend 🙋🏽‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge