Shoplog

AliExpress Shoplog IX ♥︎ Mickey Lego, Switch Stuurtjes, Nietloze nieter en meer

Mijn vorige AliExpress shoplog is alweer een jaar geleden. Een jaar geleden! Nu heb ik afgelopen jaar ook stukken minder gekocht via Ome Ali, maar het afgelopen half jaar heb ik inmiddels weer wat leuke aankoopjes gedaan. Vandaag laat ik je mijn favoriete aanwinsten zien van de afgelopen tijd!

Voor Jippe

De roze namen van de producten zijn klikbaar. Helaas verlopen links op AliExpress regelmatig. Daarom vermeld ik zoekwoorden bij de producten waar je eventueel op zou kunnen zoeken op AliExpress wanneer de link inderdaad verlopen is. 

4th birthday Mario Shirt

Voor Jippes vierde verjaardag kochten we wederom een t-shirt. Toen ik er eentje vond met Mario was de keuze snel gemaakt. De kwaliteit is de beste die we tot nu toe hebben ontvangen van Ali. Het shirtje is nog heel veel gedragen en hij bleef echt mooi.

€6,30 // Zoekwoorden: Super Mario Letter Print Numbers Birhtday Shirt

Mickey Lego Poppetje

Jippe is de laatste tijd gek op Lego. Op AliExpress kun je allerlei “namaak” bestellen, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de echte Lego. Toen ik verschillende cartoon varianten vond, kon ik ze niet weerstaan. We hebben wel Mickey Duplo, maar geen Lego. Dus nu gaat Mickey ook in het vliegtuig in Jippes nieuwste Lego Luchthaven haha.

€1,20 // Zoekwoorden: Cartoon Mickey Mouse Building Blocks Brick 

Writing Tablet

Toen Jippes interesse begon te krijgen in letters, kwam ik deze “tablet” tegen. Je kunt hier op schrijven en tekenen en je creatie met één druk op de knop weer wissen. Het is een leuk extraatje, hij werkt goed en er is al heel veel op “geschreven”. Hoe vaker je hem gebruikt hoe meer “krassen” er op het beeldscherm komen. Dat is wel een nadeel.

€2,77 // Zoekwoorden: LCD Writing Tablet Mini Digital Graphic Tablet Electronic Handwriting Board Drawing Pad Notepad

Nintendo Switch Stuurtjes

Vorig jaar kocht ik voor Sint als verrassing de Nintendo Swich voor ons gezin. Hij wordt heel veel gebruikt en Mario Kart is één van onze favoriete spelletjes. De accessoires voor de Switch zijn, laten we eerlijk zijn, nou niet heel vriendelijk geprijsd. En dus kocht ik stuurtjes via AliExpress. Ze werken perfect en zijn een stuk goedkoper.

€3,95 voor 2 stuks // Zoekwoorden: Controller Grips Joy-Con Case For Nintend Switch Joy Con N-Switch Game Console Accessories 

Zandspeelgoed Tas

Zodra het mooi weer is zijn we heel veel op het strand te vinden en natuurlijk hebben we ook thuis een heerlijke speelplek in het zand voor Jippe. Zijn speelgoed ging altijd mee in een plastic tas, op zich prima. Maar er is een beter alternatief! De tas van “gaas” is ideaal voor strandspeelgoed omdat het zand niet in de tas blijft zitten.

€2,50 // Zoekwoorden: children storage bags mesh shell sand beach seashell bag kids toy storage bag mesh sandboxes away cross body mesh bag

Voor mijzelf

Apple Watch Bandje

AliExpress is wat mij betreft ideaal voor Apple Watch bandjes. Een stuk goedkoper en helemaal prima. Voor de verandering ging ik eens voor een wat dunner bandje en daar ben ik nog steeds heel blij mee.

€1,79 // Zoekwoorden: strap for apple watch band narrow Thin slim sport Soft Silicone belt bracelet band

Finger Sling

Niet voor mijn telefoon, maar voor mijn e-reader zocht ik iets voor wat meer grip. Ik lees graag nog even in bed en heb geregeld dat m’n Kobo vervolgens op m’n snoet dondert. Met de Finger Sling die ik op de achterkant heb geplakt is dat verleden tijd. Yay!

€0,43 // Zoekwoorden: Finger Sling Grip Elastic Band Strap Universal Phone Holder Stand 

1 thought on “AliExpress Shoplog IX ♥︎ Mickey Lego, Switch Stuurtjes, Nietloze nieter en meer”

  1. Zoveel leuke items en spotgoedkoop 👌🏽
    Ik heb nog iets in deze webshop geshopt….
    Nu maar eens rondkijken of ik wat leuks zie…..
    Zeker nu de feestdagen eraan komen….

    Een fijne dag 🙋🏽‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *