Home

Deze accessoires zijn wat mij betreft onmisbaar in huis

Ons huis is aardig “wit”. We hebben geen kleurtjes op de muren en de meubels zijn over het algemeen wit of in houtkleur. Met accessoires brengen we kleur en sfeer in onze woonkamer en we wisselen zo af en toe van kleur accent. Momenteel vind je veel roze terug in onze woonkamer en dan vooral in de accessoires. De afgelopen maanden heb ik wat nieuwe goodies verzameld en vandaag laat ik je mijn favorieten zien!

Dienbladen (Ikea)

De dienbladen zijn hier groot favoriet. Ik vind het houten dienblad op pootjes sowieso een mooie kleur hebben en daarnaast is het zo leuk om je plantjes en andere kleine dingetjes op tentoon te stellen. Het feit dat het dienblad hoger is geeft een mooi effect en laat alles extra opvallen. Het andere (grote) dienblad vind ik ook echt onmisbaar. Zomers gaan hier de drankjes en dergelijke op naar buiten en winters serveren we hier hapjes op. Hij is groot, heeft handvaten en een mooie opstaande rand. Ik vind dit echt een handig dienblad!

Roze poef (Kwantum)

Mijn roze fluwelen poef was eigenlijk een impuls aankoop. Een paar weken terug waren we last-minute nog even bij de Kwantum en bij binnenkomst zag ik deze eye catcher staan. Wauw, die is gaaaaaf! riep ik. Ik kon ‘m niet weerstaan en nam ‘m mee. Hij staat super mooi bij de retro stoel en is heerlijk om je voeten op te leggen of als extra zitplaats wanneer de woonkamer vol zit.

M’n houten peg dolls en stolp (Ikea)

Als ontspanning mag ik graag schilderen en schrijven. Ik ben niet super creatief maar mag wel graag ideeën opdoen op Pinterest. Ik kocht bij AliExpress een aantal houten peg dolls en beschilderde deze als ons gezin. Het resultaat in de grote stolp zag je al eerder in deze post over onze woonkamer. In onze kamer staat een grote en een kleine stolp waar ik mee blijf spelen. Ik pas ze vaak aan aan het seizoen en in de kleine stolp ligt bijvoorbeeld ook de trouwring van Pris omdat die te groot is. Een leuke toevoeging om een persoonlijke maar stylish touch aan je kamer te geven, vind ik.

Geurstokjes van Rituals

De afgelopen jaren heb ik al verschillende geurstokjes geprobeerd. Favorieten waren onder andere die van We Love The Planet en Kneipp maar de ultieme favoriet is toch wel echt Rituals. De geur van Ritual of Happy Buddha vind ik super lekker en ik word serieus blij van deze geur. Jammer vind ik wel dat de stokjes relatief snel opgaan in verhouding met het geld wat je er voor betaalt.

Volkswagen Poster (AliExpress)

Op de tv kast wilde ik graag een grote poster hebben staan om te variëren in accessoires en hoogte. In de slaapkamer hebben we ook toffe posters hangen en eigenlijk wilde ik zoiets ook in de woonkamer. Al eerder was ik op AliExpress posters tegen gekomen en voor een klein prijsje kocht ik dit gave exemplaar. Pris is dol op VW-busjes, ik op roze. Best of Both Worlds ;). De poster wordt gedrukt op canvas en is echt van goede kwaliteit. Ik ben er nog steeds erg blij mee!

Welke accessoires zijn voor jou onmisbaar?

2 thoughts on “Deze accessoires zijn wat mij betreft onmisbaar in huis”

  1. Prachtige items.
    Een glazen stolp is mooi met lichtjes.
    De poef in die kleur is zo mooi.
    Woonwinkels en bouwmarkten verkopen ook veel moois voor weinig….

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *