Picture It

Picture It | September #1

banner september1

Picture It September deel 1! Een dagje later dan normaal, aangezien de challenge op zondag in gepland staat. Het eerste deel van september bestond voor een groot deel uit feestjes en gezelligheid. De rust keert weer wat weder op het eiland, wat betekent dat ik weer twee dagen vrij ben per week en ‘s avonds wat eerder thuis ben! Jeej! Kijk je mee naar de gezelligheid?

IMG_1006

De bruiloft van twee goede vriendinnen, waar ik al deze post over schreef, sloten we af met een mega vuur op het strand. Geweldig! Hier hebben we het bruidspaar ook uitgezwaaid. :)

IMG_1013

Omdat de bruiloft echt een dansfeest was en je dus niet echt met elkaar kon (bij)kletsen, hadden we de volgende ochtend een brunch met een deel van de gasten. Erg gezellig én lekker!

IMG_1026

En of we nog niet genoeg van de gezelligheid hadden, zaten we ‘s avonds nog gezellig met z’n allen na in de tuin.

IMG_1029

Na de update van Instagram deed hij even heel vreemd. Instagram laadde niet meer in mijn timeline dan een paar foto’s en dan stuitte ik vervolgens op ‘deze gebruiker is privé’. Huh? Na een paar dagen was het gelukkig weg.

IMG_1030

M’n eerste creatie van de challenge. Aquarel nagels.

IMG_1036

M’n beste vriendinnetje kwam voor mijn verjaardag en nam twee glossy lipbalms voor me mee. Mmmm!

Overdag hebben we lekker gefietst en gewandeld op het strand. Heerlijk!

IMG_1057

‘s Avonds konden we onverwacht tot de visite nog in de tuin ontvangen. Het was droog! We maakten het gezellig met kaarsjes.

IMG_1069

Perfecte najaarskleur! Essie After School Boy Blazer!

IMG_1078

In het najaar zijn de zonsondergangen bij mijn werk op de pier erg mooi! Ik kan er elke keer weer van genieten.

IMG_1089

IMG_1099

Challenge nummer 2. Inspired by Couture! Ik gebruikte Viktor en Rolf als inspiratie.

IMG_1102

Voor m’n werk nog lekker een aflevering Pretty Little Liars kijken. Bas vond het ook erg interessant.

IMG_1111

Meer vrije tijd betekent ook meer tijd voor de studie. Ik heb gelijk maar weer drie lessen ingestuurd, die ik alle drie met een 10 afrondde! :)

IMG_1117

Ook had ik weer een ‘klant’ voor gelnagels. Ik kon weer mooi oefenen en zij ging blij naar huis!

IMG_1120

‘s Avonds kwamen er wat vrienden langs en hadden we het érg gezellig. ;)

IMG_1126

De jongste had nog een kinderfeestje te goed en dit was voor mij een mooi moment om eens te zien hoe het nailart feestje aansloeg. Het was één groot succes en aan het eind van de middag gingen er zes meiden dolenthousiast naar huis.

IMG_0669

Via de app Rhonna (waar ik van de week al over schreef) maakte ik deze foto. Hij is zo mooi en toepasselijk. <3

IMG_1157
Afgelopen zaterdag was het snertweer. Bah. Toen ik ‘s ochtends wakker werd, vond ik het wel weer eens tijd voor een pyjamadag. Maar helaas, ik moest gewoon aan het werk. Dan mis ik die lazy-weekends wel eens hoor!
IMG_1159

Bas vond het weer ook maar niks en kroop stiekem even bij ons. <3

Dat was Picture It weer voor het eerste deel van september! Wat gaat de tijd toch snel!

Hoe waren jou eerste twee weken van september?

8 thoughts on “Picture It | September #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *