Nagellak

Pink Gellac | Frosted Nude, Petrol Grey & Luscious Red

Het blijven cadeautjes, die pakketjes van Pink Gellac die ineens onaangekondigd op mijn deurmat vallen. Afgelopen weekend maakte ik weer kennis met drie heerlijke kleurtjes, perfect voor het najaar. Of… nou ja… eigenlijk kunnen deze prachtige kleuren altijd, als je het mij vraagt! Vandaag drie hele uiteenlopende lakjes en ze zijn gaaaaaf!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

Van Pink Gellac kreeg ik drie toffe kleurtjes opgestuurd die elk hun eigen charme en karakter hebben. Het leuke van het feit dat je niet zelf kleurtjes uitkiest, is dat je kennis maakt met kleuren die je normaal gesproken niet zo snel zou kiezen. En dan kom je er achter dat sommige kleuren veel meer bij je passen dan je in eerste instantie dacht. Dat had ik ook met deze kleuren. Let me show you!

255 Frosted Nude

Frosted Nude komt uit een eerdere Uncovered Collectie. Een bijzondere kleur waarvan ik niet wist of hij wel bij mijn huidskleur zou passen. Frosted Nude is een roze/grijze kleur met heel veel kleine zilveren glittertjes. Die laatsten waren lastig vast te leggen op camera, maar als je goed kijkt zie je subtiele shinen. Deze koele kleur zal inderdaad niet bij iedereen passen, maar als hij bij je huidskleur past is het een prachtige nude kleur die net even anders is. Daarnaast zal hij ook fantastisch zijn als basis voor een mooie nailart. Dekt perfect in twee laagjes.

153 Petrol Grey

Naar deze kleur was ik het meest benieuwd. Zelf zou ik Petrol Grey namelijk niet zo snel kiezen. Maar toen ik het kwastje uit het flesje haalde was ik blij verrast. Wat een prachtige petrol kleur, perfect voor de donkere dagen. De shimmers zijn geweldig, ik blijf er maar naar kijken. Na de unboxing op Instagram waren ook jullie het meest benieuwd naar deze mooie kleur. Petrol Grey is meer Petrol dan Grey, maar uit het licht heeft deze kleur inderdaad meer een grijzige look. Tof! Het mooiste effect krijg je met drie dunne laagjes.

199 Luscious Red

Wauw. Wauw. Wauw!!! Deze shiney rode lak is dé klassieke rode lak die iedereen in haar bezit moet hebben. Luscious Red komt uit een eerdere herfstcollectie uit 2016 en is de perfecte kleur voor de herfst, maar ook voor de kerstdagen bijvoorbeeld. Deze helder rode kleur miste ik nog in mijn gellak collectie, dus dit is absoluut een aanwinst! Dekt in twee laagjes.

Deze – voor mij – nieuwe kleurtjes van Pink hebben me verrast. Ik blijf het zo leuk vinden om kennis te maken met nieuwe kleurtjes en ook deze zijn kwalitatief weer fantastisch. En beter nog, op dit moment zijn ze in de aanbieding!

Deze kleurtjes zijn, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Op dit moment zijn ze €11 en daarnaast is nu ook nog eens de 4e kleur gratis! 

 

1 thought on “Pink Gellac | Frosted Nude, Petrol Grey & Luscious Red”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *