Beauty

Lush | Shower Jelly ‘Conga’

Eén van mijn favoriete producten van Lush is definitely de shower jelly. Ook Jippe is dol op de jelly en laatst liet ik jullie al de dupes van het Kruidvat zien. Toch gaat er niets boven de echte jelly van de Lush. Als die dan ook nog roze is, dan kan het wat mij betreft al helemaal niet meer stuk! Als de geur dan ook nog heerlijk is…. Vandaag show ik je Conga! Een feestje onder de douche!

Come on shake your jelly baby, use this Conga! De zoete combinatie van vanille en framboos kun je niet langer weerstaan. Amandelmelk is een heerlijk hydraterend en verzachtend ingrediënt voor je huid. Schuim je in en voel de zachtheid! Iedereen is welkom bij het feestje dat Conga heet: wiebel maar mee! Leg voor extra verfrissing deze stuiterende jelly van tevoren in de koelkast of vriezer.

Deze heerlijke roze jelly komt in een potje met een inhoud van 100 gram. Je neemt deze jelly mee onder de douche en gebruikt hem als geheel of je breekt er een stukje van af. Zelf nemen Jippe en ik hem altijd gewoon in de hand, dat geeft het meeste plezier! Als je dit voorzichtig doet, breekt hij niet af en kun je hem in zijn geheel weer terug in het potje doen na het wassen.

Evelien van OhMyLush.nl geeft een aantal tips over hoe de jelly te gebruiken. 

Ingrediënten: Glycerine, Almond Milk, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Carrageenan Extract, Perfume, Fresh Raspberry Juice, Davana Oil, Almond Essential Oil, Vanilla Absolute, Water, Titanium Dioxide, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Colour 45410

Zoals ik in deze post al uitlegde, heeft de jelly van Lush glycerine als eerste op de ingrediëntenlijst staan. Dit zorgt ervoor dat de shower jelly de unieke substantie van een drilpudding krijgt en daarnaast zelfconserverend is. Inmiddels verschijnen er steeds meer dupes, maar die van Lush is naar mijn mening echt onverslaanbaar. Verder gebruikt Lush veel natuurlijke ingrediënten (in het groen) en daarnaast verder alleen veilige synthetische stoffen.

Bij het openen van het potje komt er al een heerlijke zoete geur vrij. Zelf houd ik niet zo van de geur van rood fruit, maar voor Conga maak ik graag een uitzondering. Dankzij de geur van amandel en vanille kan ik de geur naast fris en fruitig vooral ook als warm omschrijven. Vanille is één van mijn favoriete geuren en deze is gelukkig ook goed aanwezig. De combinatie is een gouden, het is jammer dat ik het jullie niet kan laten ruiken want hij is echt god-de-lijk!

Onder de douche schuimt de jelly heerlijk en overdadig. De geur komt goed vrij en binnen no-time is de douche gevuld met de heerlijke warme en zoete geur van Conga. Wat me vooral opvalt – en dit heb ik niet zo vaak – is dat mijn huid na het douchen met Conga écht anders aanvoelt. Gevoed, gehydrateerd? Ik kan het niet zo goed benoemen, maar het effect is heerlijk! Ook de geur blijft lange tijd subtiel hangen, wat ik in dit geval helemaaaaal niet erg vind. Yup, deze jelly is groot favoriet!

Raad je het al? Ik ben fan, groooooot fan! Deze roze jelly werkt goed, ruikt heerlijk en doet daarnaast ook nog eens veel goeds voor mijn huid! De geur van frambozen en vanille is een fantastische combinatie, eentje die ik zelf niet zo snel bij elkaar had gezocht. Mocht je in een Lush winkel zijn, ruik dan vooral even aan deze roze zoeterd, ik weet zeker dat je ‘m niet kan weerstaan!

Lush Shower Jelly Conga is verkrijgbaar bij Lush voor €7,- (100 gr). 

2 thoughts on “Lush | Shower Jelly ‘Conga’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *