Nagellak

Xtatic Gel Polish | Vintage Vogue + General Jade (By Michelle Ivak)

Wat betreft kleuren gellak ben ik redelijk merkvast. Zo af en toe maak ik een uitstapje, maar over het algemeen gebruik ik voornamelijk de kleuren van Pink Gellac. Een tijdje geleden werd er een nieuw merk gelanceerd: Xtatic. In samenwerking met twee Instagrammers brachten ze een aantal toffe kleurtjes uit. Die moest ik natuurlijk proberen! Meer over Xtatic en de kleurtjes in deze blogpost!

Xtatic Nailpolish

In oktober lanceerde Nina Duarte, ook verkoopster van Kiki London, haar eigen gellak merk. Naast een aantal basic kleurtjes – die overigens ook erg mooi zijn – ging ze ook de samenwerking aan met twee Instagrammers. Irina van Care About Nails en Michelle van Michelle Ivak Nails ontwierpen beide ook nog vier herfst kleurtjes. Beide meiden zijn absoluut een aanrader om te volgen als je into gellak bent, ze geven super goede tips en maken onwijs mooie swatches. Ik werd meteen verliefd op General Jade en Vintage Vogue en trakteerde mezelf onder het mom, alles voor mijn blog! Beide kleurtjes zijn bedacht door Michelle.

De flesjes

In de flesjes zit 12 ml, dus je krijgt een ruime hoeveelheid. De flesjes zijn mooi strak en wit met herkenbare logo van Xtatic. Wat jammer is, is dat je niet in één oogopslag kan zien welk kleurtje er in de fles zit. Dit zie je alleen aan het labeltje op de achterkant. Ik kan me voorstellen dat dit komt omdat het een nieuw en jong bedrijf is en dat deze keuze daarom gemaakt is. Verder heeft Xtatic hele fijne ronde kwastjes, die het lakken nog makkelijker maken! Ik

General Jade

General Jade is een prachtige dusty legergroene kleur. De kleur heeft – afhankelijk van de lichtinval – soms ook een blauwige ondertoon. Deze foto’s in het directe daglicht laten duidelijk de legergroene vibe zien, maar soms is ‘ie ook wat blauwig. Ik vind deze kleur echt super mooi en hij was ook mega populair toen ik ‘m van de week deelde op Instagram.

Vintage Vogue

Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden in Vintage Vogue. Rosy Brown van Pink Gellac is één van mijn lievelings en Vintage Vogue past perfect in dat straatje. Waar Rosy Brown wat rozer is, heeft deze meer een bruinige ondertoon. Een mooie brick kleur die helemaal bij mij past!

Beide kleurtjes lakken heel prettig, hebben precies de goede substantie en dekken in 2 laagjes. Ik ben serieus onder de indruk en kan met recht zeggen dat deze twee toppers niet onderdoen voor mijn andere favorieten. Het afgeronde kwastje is ook een groot pluspunt. Dus, ik ben meer dan blij!

Xtatic Gel Polish is online verkrijgbaar in de webshop en kost €10,95 per flesje (12 ml). 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *