Nagellak

Pink Gellac | Additional Favorites Box

Op de valreep lanceerde Pink Gellac in 2020 nog een nieuw product in de webshop. Of… nou ja, nieuw zijn de producten niet echt, maar de Additional Favorites box is wel een toffe toevoeging aan de sets als je het mij vraagt. Deze box vol Pink Gellac favorieten maakt je collectie absoluut compleet!

De inhoud

De Pink Gellac Additional Favorites Box bevat vijf verschillende lakjes die wat mij betreft perfect zijn voor een goede – al dan niet nog betere – gellak manicure. Ik weet dat veel vrouwen de Rubber Base en de Shine verkiezen boven de Base Extend en Ultra Shine die in de reguliere starter sets van Pink Gellac zitten.

  • Prep Booster
  • Peel Base
  • Rubber Base
  • Shine
  • Gratis limited kleur 163 Rockstar Red

Normaliter betaal je €15,- per flesje, wat de waarde van deze box €75 maakt. Met deze Additional Favorites Box heb je een goede deal te pakken, want je betaalt voor deze vijf lakken €55! Daarbij is de fantastische rode kleur Rockstar Red alleen in deze box verkrijgbaar. Per flesje vertel ik je wat het inhoudt en wat mijn ervaring is.

Prep Booster & Peel Base

Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was toen ik deze Peel Base voor het eerst probeerde, ben ik inmiddels om. Deze twee lakjes hebben samen echt mijn nagels gered toen ze in slechte staat waren afgelopen voorjaar. Met deze Prep Booster en Peel Base verwijder je je gellak een stuk makkelijk en komt er dus geen aceton of vijlen aan te pas. De houdbaarheid is wel minder, maar mijn nagels werden hier erg blij mee. Inmiddels zijn ze weer kern gezond en gebruik ik het niet meer, maar wanneer het nodig is pak ik dit duo er zeker weer bij!

Lees hier mijn uitgebreide review over de Peel Base.

Rubber Base

Wat mij betreft absoluut het beste product wat Pink Gellac in 2020 heeft gelanceerd. De Rubber Base is hier niet meer weg te denken. Deze base is anders dan reguliere base coats vanwege zijn flexibiliteit. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor de wat zwakkere nagel en buigt deze als het ware mee. Mijn gellak manicure scheurt hierdoor nauwelijks meer en daarnaast is hij super makkelijk afweerbaar. Een aanrader!

Lees hier mijn uitgebreide review over de Rubber Base.

163 Rockstar Red

De blikvanger van deze box is de toffe kleur Rockstar Red. Deze kleur is terug van weg geweest en alleen verkrijgbaar in deze Additional Favorites Box. Het is een prachtige klassieke felrode kleur met duizenden minuscule zilveren en rode glittertjes. De dekking is erg goed en met twee laagjes heb je bovenstaand resultaat. Wauw!

Shine Topcoat

Tot slot de Shine Topcoat! Een goede keuze om deze in combinatie met de Rubber Base in de box te doen als je het mij vraagt. De Ultra Shine die je bij de starter sets ontvangt is namelijk erg hard en knapt sneller bij zwakkere nagels. De Shine Topcoat is flexibeler en heeft daarnaast ook een UV filter waardoor kleuren die daar gevoelig voor zijn niet verkleuren. De glans vind ik nog steeds goed (zoals te zien in de swatch bij Rockstar Red) en eigenlijk is verder het enige verschil dat je deze topcoat na het uitharden nog even moet afnemen met cleaner.

De Additional Favorites Box is wat mij betreft echt een goede toevoeging! Zoals je misschien door hebt, zitten hier zeker ook mijn favoriete Pink Gellac producten in. De Rubber Base en Shine zijn een fijn duo, net als de Prep Booster en Peel Base. Daarbij heb je een goede deal te pakken, want je scoort vijf flesjes voor een scherpe prijs!

De Pink Gellac Additional Favorites Box is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €55,-. Hiervoor krijg je dus vijf flesjes in een toffe box.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *