Nagellak

Pink Gellac | Magnificent Collection

En daar was ”ie ineens; de nieuwe collectie van Pink Gellac! Begin oktober werden we nog verblijd met de heerlijke klassieke Uncovered5 collectie, gaan we nu meer vampy – maar nog steeds neutraal – met de nieuwe Magnificent Collectie. Wederom op mijn lijf geschreven met een aantal écht nieuwe kleurtjes voor mij. Kijk je mee naar deze pareltjes?

Pink Gellac Magnificent collectie bevat 5 royale en sprekende kleuren. Deze kleuren zijn trendsettend welke perfect te combineren zijn met de fashiontrends van dit moment. Magnificent is een veelzijdige collectie en bevat de kleuren nude tot donker paars. Prachtige kleuren die jouw nagels laten opvallen.

Persoonlijk houd ik altijd enorm van rozige tinten. De Magnificent is een vampy collectie die neutrale kleuren met knallende en klassieke tinten combineert. Ik slaakte een gilletje bij het uitpakken van de kleurtjes, een aantal kleuren miste ik echt nog en zijn nu aangevuld met deze collectie.

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

279 – Muted Plum

Een prachtige dieppaarse kleur die ook richting bordeaux neigt. Warm, winters, klassiek… Dekt daarbij echt heel erg goed en met twee laagjes zit je meer dan goed. Mooi!

280 – Desert Lila

Desert Lila oogde in eerste instantie hetzelfde als Moody Mauve uit de Uncovered5 Collection maar naast elkaar is dit meer het warmere zusje te noemen. Een neutrale paarse kleur, prachtig als je niet te opvallend wil maar niet gelijk voor roze of nude wil gaan.

281 – Regal Red

De Magnificent Collectie is niet compleet met een mooie rode kleur natuurlijk. Regal Red is een rode kleur met roze ondertoon. Rood is één van de lastigste kleuren om te fotograferen, in werkelijkheid is de kleur wat donkerder dan je hierboven ziet. Frambozenrood, zoet en klassiek. Dat is Regal Red.

282 – Dusty Pink

In mijn collectie zitten al vele tinten roze, maar absoluut nog niet een zoals Dusky Pink. Ik ben super blij met deze kleur! Het is een prachtige warme poederroze kleur met pit. Neutraal met net dat beetje meer. Eén van mijn favorieten van deze collectie, for sure.

283 – Rosy Brown

Yay! Op deze kleur heb ik gewacht! Lange tijd was ik enorm fan van deze kleur van Catrice. Ik draag zelden meer gewone nagellak en miste echt nog dat bruinroze kleurtje in mijn gellak collectie. En dat is Rosy Brown. It’s all in the name… Een geweldige roze kleur, brickred zou je het bijna kunnen noemen. Gaaf! Mijn favoriet!

De Magnificent is voor mij weer een pareltje. De kleurtjes zijn neutraal maar hebben net dat beetje extra wat je tijdens de feestdagen kan gebruiken. Ze passen bij elke outfit en voor ieder is er wat wils.

De Magnificent collectie is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd.

 

Op dit moment loopt er een toffe winactie in samenwerking met Pink Gellac! Klik hier en doe mee! 

1 thought on “Pink Gellac | Magnificent Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *