Nagellak

Kiki London | Olive Mint, Honey Bee & Mr Grey

Sinds ik Pink Gellac gebruik heb ik eigenlijk weinig andere merken meer gekocht. Toch ben en blijf ik benieuwd naar andere gelukjes natuurlijk, ik bedoel… ik ben en blijf een nagellak verslaafde. ;) Eén van de merken die ik al langer graag eens wilde proberen was Kiki London. Ik ging op zoek naar kleurtjes die ik in mijn grote collectie nog niet had én die ik zelf graag nog zou willen hebben. Ik kwam uit bij deze drie toffe najaarskleurtjes!

Kiki London

Al eerder liet ik een lakje van Kiki London zien, maar dat was dé befaamde Kiki London Rubber Topcoat. Dat is echt mijn ultieme favoriet en dus legde die de lat hoog voor het testen van de kleurtjes! Kiki London is een merk wat sinds september 2019 verkrijgbaar is in Nederland. Het merk verkoopt héél veel verschillende kleurtjes in flesjes van 7,3 ml. De prijs is daardoor ook een stuk vriendelijker, je betaal zo’n €7,89 per kleurtje. De flesjes zijn mooi kleurrijk, zo zie je snel welk kleurtje je hebt. Al komt de kleur op het flesje niet volledig overeen met de daadwerkelijke kleur.

De kwastjes van Kiki London zijn recht afgesneden. Hier moest ik even aan wennen, want persoonlijk geef ik de voorkeur aan afgeronde kwastjes. Dat lakt gewoon het allermakkelijkst, haha. Op mijn smalle pink nagel moet ik dus echt even secuur lakken om de ronding bij mijn nagelriemen netjes te lakken. Maar, eenmaal gewend gaat dat prima! De kwastjes zijn smal en daardoor makkelijk te draaien om elk hoekje mee te nemen.

Olive Mint

Olive Mint is een prachtige groene kleur met toch ook een blauwige ondertoon. Olijfgroen, maar dan lichter. It’s all in the name! Helaas had deze kleur wel drie laagjes nodig en nog is ‘ie niet overal mooi egaal gedekt. Dat vond ik jammer, want de kleur is écht favoriet.

Honey Bee

Een okergele lak, die stond al héél lang op mijn lijstje. Toen ik bij Kiki ging bestellen was Honey Bee dan ook de eerste die in mijn winkelmandje ging. Hij stelde me niet teleur! Deze prachtige gele lak is fantastisch voor het najaar en dekt geweldig in twee laagjes. Yay!

Mr. Grey

Tot slot miste ik echt nog een mooie grijze lak in mijn collectie. Mr. Grey was daarom een logische keuze. Blijkbaar ben ik niet de enige, want het is een echte hardloper die regelmatig uitverkocht is. Mr. Grey is een donkergrijze lak met een blauwige ondertoon die erg lastig vast te leggen was. Super mooi en dekkend in twee laagjes.

Mijn eerste ervaring met Kiki London is erg positief! De kleurtjes zijn erg mooi en nét even anders dan wat ik al heb. Ik ben vooral heel blij met Honey Bee, die inmiddels al een aantal dagen op mijn nagels prijkt. Hij is zo tof!! Dit zijn zeker niet mijn laatste lakjes van Kiki London!

De kleurtjes van Kiki London zijn verkrijgbaar in de webshop voor €7,89 (7,3 ml).

 

1 thought on “Kiki London | Olive Mint, Honey Bee & Mr Grey”

  1. Olive mint staat ook al even op mijn wenslijstje! Jammer dat hij zoveel laagjes nodig heeft om dekkend te worden. Toch overtuigd de foto van de kleur me genoeg om alsnog die kleur te willen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *