Winactie

Winnen | Jaarabonnement op Neveo Family Album!

Yihaa! Na de fantastische aftrap met de Pink Gellac winactie van afgelopen week, heb ik vandaag weer een nieuwe actie voor jullie! Vorige maand liet ik jullie kennismaken met het maandelijkse familie album van Neveo, ideaal wanneer je elke maand de hoogtepunten met familie (op afstand of dichtbij) wil delen door middel van een album. Wat je moet doen om kans te maken? Lees gauw verder!

Neveo in het kort

Neveo is een abonnement waarmee je maandelijks een fotoalbum naar familie kunt sturen. Je selecteert gemakkelijk de foto’s in een app of via de computer en aan het eind van de maand creëert Neveo daar automatisch een album van en stuurt deze naar jouw familie. Meer informatie en een uitgebreide review lees je hier. Spoiler: mijn ouders vinden het maandelijkse album fantastisch!

Hoe maak je kans op een jaarabonnement op Neveo t.w.v. €120?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Neveo winactie loopt t/m 29 december 2019. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

KLIK HIER VOOR MEER WINACTIES DEZE MAAND!

 

4 thoughts on “Winnen | Jaarabonnement op Neveo Family Album!”

 1. Een hele goedemorgen 🎄

  Ja wat leuk ik doe dolgraag mee voor ons gezin. Dit is werkelijk een perfecte manier om alle mooie foto’s te bewaren die wij dolgraag willen vast leggen in zo mooi foto boek. Ik zou dolgraag foto’s van mijn gezin en onze hondjes maar vooral familie echtvwasnzinnig gaaf.
  En super leuk om toch iedere maand leuke foto’s te bewaren en laten uit printen ik zou dat willen doen voor ons dochtertje Jill. Als ze straks wat ouder is en op zich zelf woont geef ik al die foto’s boeken aan haar
  Ik heb uiteraard alle stapjes uitgevoerd volg je op fb (yessica mommie leidner)
  Instagram jes.jill
  @Twitter Yessicakoot1
  Geregeerd en gereettweet
  Via Instagram opgeslagen bij mijn verhaal en jou erin getagt.

  En uiteraard jou BLOG 🤩🥰

  Veel liefs
  Yessica

 2. Volg je via alle kanalen, dat is toch echt een actie voor ons. Wij wonen komend jaar in de USa en mijn moeder vind het echt heel erg moeilijk. Maar met deze prijs kan ze elke maand meegenieten van onze foto’s en belevenissen. Dat zou echt een te gek cadeau zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *