Lifestyle

Neveo | Het maandelijks familie album

Zoals de meesten van jullie hoogstwaarschijnlijk weten ben ik ruim 10 jaar geleden vanuit Zutphen naar Ameland verhuist. Ameland is mijn thuis en hoewel ik hier voor geen goud weg zou willen is er één ding wat ik met grote regelmaat mis: mijn familie. Met social media, WhatsApp en videobellen hebben we gelukkig regelmatig en snel contact en delen we veel foto’s met elkaar. Een aantal weken geleden maakte ik echter kennis met iets wat daar een hele mooie en waardevolle aanvulling op is; het maandelijkse familie album van Neveo. In deze post vertel ik je hier meer over!

Wat is Neveo?

Neveo is een dienst die zowel via de website als via een app werkt. Het idee achter deze app is dat je gedurende de maand veel momenten vastlegt met je mobiele telefoon (tenminste, wij wel). Deze deel je vast regelmatig met je familie met het is natuurlijk nog leuker om hier een tastbare herinnering van te maken. Hier komt de app om de hoek kijken. In de app maak je een profiel aan voor degene waar je het album voor creëert, in ons geval “opa en oma”. Hier upload je alle momenten die je graag wil delen tot een maximum van 50 foto’s per maand. Bij elke foto kun je eventueel nog een bijschrift schrijven en indien van toepassing kun je ook meerdere mensen uitnodigen om bij te dragen aan het album. Wanneer de maand voorbij is, worden automatische alle foto’s tot een album gemaakt, afgedrukt en direct naar de familie verstuurd. Deze krijgen vervolgens maandelijks een tijdschrift met allemaal mooie herinneringen die ze regelmatig nog even kunnen doorbladeren, hoe leuk!

Onze ervaring

Inmiddels hebben we twee albums mogen maken en zijn we enthousiast! Je moet dit niet zien als een “echt” fotoalbum, maar meer als een uitwisseling van herinneringen. Doordat je elke maand weer nieuwe foto’s uitkiest, word je ook minder kieskeurig en komen er vooral “echte” foto’s in. Tenminste, dat is wel ons idee erachter. Het is echt het delen van momenten waar opa en oma niet bij konden zijn of juist wél bij waren tijdens één van de korte bezoekjes. Het album wordt bedrukt op stevig papier en voelt als een luxueus tijdschrift. De foto’s zijn van goede kwaliteit en de lay-out wordt aangepast aan het formaat van de foto. Het uploaden via de app is super makkelijk en zo gedaan. Eén keer in de zoveel dagen ga ik langs de foto’s die ik genomen heb en kies ik er een aantal voor in het album. Dit heb ik mezelf inmiddels aangewend waardoor het niet aan het eind van de maand ineens last-minute werk is. Want wanneer het eenmaal de 1e van de volgende maand is, kun je niks meer veranderen aan het album van vorige maand. Doormiddel van notificaties krijg je trouwens wel een herinnering zodat je het eigenlijk niet kunt vergeten. Vervolgens is het album zo’n 10 a 15 dagen onderweg, aangezien het wereldwijd verzonden wordt en het bedrijf niet in Nederlands gevestigd is.

Perfect voor de feestdagen + eerste album gratis! 

Met de feestdagen is ver weg van je familie zijn helemaal naar. Daarom is dit album een extra tof cadeau! Hoe leuk is het om in november zo’n mooi album te maken en deze cadeau te geven met Kerst. Nog leuker wanneer je je verre familie of vrienden vertelt dat ze maandelijks zo’n mooie tastbare update in de bus krijgen! Speciaal voor de feestdagen heb ik daarom ook een leuke actie voor jullie. Met de code YOUNAILEDITNL ontvang jij het eerste album helemaal gratis! Daarnaast kun je het abonnement ook uitproberen voor €0,99 (50 foto’s). En pssst, binnenkort maak je kans op een jaarabonnement op Neveo, houd daarvoor mijn blog en social media in de gaten!

Neveo is te downloaden via de AppStore of Google PlayStore of is te gebruiken via de neveo.io. Een maandelijks abonnement kost €9,99 en wanneer je een jaarabonnement afsluit ontvang je 25% korting. Met YOUNAILEDITNL ontvang je daarbij ook nog eens het eerste album gratis.

 

1 thought on “Neveo | Het maandelijks familie album”

  1. Wat een verrassing was dit foto tijdschrift, lekker meekijken. En zo toch een beetje dichterbij zijn.
    Ik kijk al uit naar de volgende. Top idee. 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge