Spelen Winactie

Winnen | Squla Denksport Zomerboekjes

Yesss! Wij hebben vakantie! Komende week moet ik nog even naar school, maar verder ga ik even heerlijk genieten van mijn gezin! Over 1,5 week gaan we lekker twee weken op vakantie, back to basic in een tent. Van vroeger uit mochten mijn broertje en ik altijd een Zomerboek uitkiezen en die traditie zetten we met Jippe ook voort. Zijn jouw kinderen ook dol op Zomerboeken? Check dan even deze post over Squla Denksport!

Squla Denksport

Al eerder liet ik jullie kennismaken met die Denksport Junior boekjes in samenwerking met Squla. Super leuke boekjes waar kinderen spelenderwijs bezig zijn met leren en schoolse vakken. Afgelopen maanden hebben we met z’n allen thuisonderwijs ervaren. Juist in die tijd was er veel vraag naar de Denksport Junior boekjes. Denksport heeft niet stil gezeten en komt met een nieuwe reeks boekjes!

Denksport Squla Zomerboek – €6,95

Samen met de Squla figuren maken de kinderen een wereldreis waarbij verschillende continenten aan bod komen. In het Squla vakantieboek zijn, naast de bekende taal- en rekenpuzzels ook leuke doe pagina’s te vinden. Een kleine greep aan puzzels die te vinden zijn in dit puzzelboek zijn: Engelse woorden leren, kleur op nummer, woordzoeker, tafels leren en nog veel meer. Naast al deze leuke en uitdagende puzzels vind je in dit boek ook leuke tips voor vakantiespellen die je buiten kan doen tijdens de vakantie.

De puzzels zijn kleurrijk en duidelijk met eenvoudige en korte instructies. Vanuit mijn werk als juf ken ik Squla ook en het sluit perfect aan bij wat kinderen op school ook doen. Verpakt met leuke plaatjes en spelvormen. Super leuk! De boekjes zijn geschikt vanaf groep 3, maar sommige spelletjes kan Jippe al wel. De rest leggen we nog even in de kast voor later.

Denksport Squla Spelend Lezen en Rekenen – €6,25

Q weet niet wat hij leuker vindt, taal of rekenen. Hij houdt van allebei! Dit is dan ook zijn favoriete puzzel blok. Vol met letters en cijfers, grappige taalpuzzeltjes, pittige cijferpuzzels en leuke reken oefeningetjes. Daar word je vanzelf slimmer van!

Dit blokje is ontzettend handzaam en daarom extra handig voor onderweg. De blaadjes kun je er uit scheuren als je dat handiger vindt. De korte spelletjes zijn echt een combinatie van rekenen, tellen, lezen en schrijven. Ook dit boekje is vanaf ca. groep 3, maar mocht je zoon/dochter al geïnteresseerd zijn in letters en getallen, dan zitten hier zeker al passende puzzels tussen!

De Denksport Junior Squla boekjes zijn op dit moment verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en boekhandels. Daarnaast maak je ook kans op deze set door de stappen hieronder te doorlopen! 

Maak kans op deze set van Denksport Junior Squla! 

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult wanneer je hieronder via m’n blog reageert, zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Denksport winactie loopt t/m 24 juli 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

14 thoughts on “Winnen | Squla Denksport Zomerboekjes”

 1. Hoiiii.
  Ik wil mee doen voor onze kleinzoon Liam.
  Hij gaat na de zomervakantie naar groep 3.
  Spannend allemaal.
  Hij zou deze boekjes super leuk vinden.
  Hij is erg leergierig.
  Ik volg jou op Facebook en Instagram.

 2. Leuk voor mijn zoontje die straks naar groep 4 gaat. Kan hij net als mama puzzelen in de zomervakantie. Hij gaat de uitdaging graag aan! Bovendien is het leuk en leerzaam, en weer eens wat anders dan een schermpje. Ik volg op FB en Bloglovin (loved)

 3. doe graag mee voor mijn kleinzoontjes, werken graag in doeboeken, volg je op facebook en instagram

 4. Dit zou mijn zoontje echt te gek vinden, hij speelt heel graag Squla en de Bobo is inmiddels wel te makkelijk voor hem. Tuuuuurlijk volg ik je op Instagram, de enige social media die ik mezelf toesta.

 5. SUPER LEUK voor mijn neefje (6) onderweg naar Frankrijk! Hij is dol op puzzelen.
  Stappen: gevolgd op Facebook en Instagram (heb geen Twitter!).

 6. Lijkt me superleuk voor ons zoontje. Ik volg je niet op twitter, instagram of facebook aangezien ik al deze media zelf niet gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *