Nagellak Winactie

Winnen | Pink Gellac Starter Kit

Hiep hoi! Het is weer december! De maand dat mijn blogverjaardag traditiegetrouw gevierd word met een maand vol leuke winacties! Deze maand bestaat You Nailed It alweer 7 jaar. Wauw! Dat betekent dat er in ieder geval de komende weken een aantal toffe acties voorbij komen. Vandaag trap ik af met de Starter Kit van Pink Gellac!

Gisteren kon je al de review lezen van de vernieuwde starter kit van Pink Gellac. Met deze set heb je alles in huis voor een volledig verzorgde gellak manicure. Een lamp, primer, base- en topcoat en de fantastische kleur Dynamic Pink. Ik gebruik de set al jaren en ben en blijf fan van Pink Gellac. Hoe leuk dat ik in samenwerking met dit fijne merk ook één van jullie blij mag maken met zo’n set!

Hoe maak je kans op de Pink Gellac Starter Kit LED M?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De winterjas winactie loopt t/m 22 december 2019. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

46 thoughts on “Winnen | Pink Gellac Starter Kit”

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!🥳 Ik hoop dat je dit nog vele jaren met plezier blijft doen. Volg je al een hele tijd via fb en lees je blogs regelmatig💖 Heel tof dat je anderen nu weer blij gaat maken met een gave prijs. Zou graag meedoen, want ik ben echt fan van natuurlijk uitziende manicure!! Love it💖💖💖😃

 1. Leuk! Ik volg je op fb en ig (heb geen twitter).
  Ik zou hem graag willen winnen voor onze dochter (en een beetje voor mijzelf). Ze gaat bijna naar de middelbare en vind gel nagels fantastisch ♡

  1. Gefeliciteerd! 7 jaar al!
   Ik volg je op alle 3 de kanalen! 😁 En doe heel graag mee met de winactie! Ik hou van altijd mooie en nette nagels! 😍

   1. Gefeliciteerd met het jubileum van 7 jaar🎈 Ik volg je op facebook en instagram en heb op beide gereageerd. Als ik zou mogen winnen zou het pakket delen met mijn schoonzusje! Een super toffe winactie dit !

 2. wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar
  ik zou graag mijn kleindochters verrassen en dit mooie cadeau zal best nog wel onder de kerstboom passen

 3. Wauw! Wat super gaaf! Ik zou dit setje graag willen winnen voor mijn mama!❤️ Omdat ze altijd voor ons klaar staat om op te passen. Ze vindt nagels lakken leuk om te doen. Dit zou ze dan ook heel erg leuk vinden! Ik volg je op Instagram en heb de post geliked!

 4. Wat leuk! Ik doe graag mee. :) Ik heb het al een tijdje op mijn wishlist staan. Het zou een mooie kerstcadeau zijn of voor de feestdagen een leuke bezigheid om te stralen met mijn nagels. Ik heb facebook en Instagram gedaan. Twitter gebruik ik niet. Liefs Gea.

  1. Ik hoop deze prachtige kit onder onze kerstboom terug te vinden!
   Kortom, ik doe graag mee. 😀

   Volgen doe ik via Facebook en Twitter en heb op Facebook een reactie achtergelaten en iemand getagd.

 5. Ik volgde je al op instagram en twitter, zojuist ook op facebook. Kan geen kwaad ;-) want ik doe graag mee voor dit mooie winactie.

   1. Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal! 😊 Ik volg je ook al op alle drie de kanalen (Instagram @yvonnuh2, Twitter @YDrenth) en maak heel graag kans! Gisteren had ik het nog met collega’s over hoe snel gewone nagelak chipt en over de voordelen van gellak. Dit startpakket zou ideaal zijn!

  1. Oh wauw! Ik doe graag mee met deze geweldige winactie, ben mezelf namelijk helemaal aan het verdiepen in de gellak en acrylnagels, dus lijkt me echt geweldig om deze te winnen🍀
   (ik volg je via Instagram en Facebook, ik heb helaas geen twitter)

   1. Ik doe graag mee.
    Via de instagrampagina van pinkgellac op jouw insta terrecht gekomen. Kijkje genomen en wauw raakte gelijk geinspireerd om mijn eigen nagels te gaan doen. Via je insta op je blogpagina gekomen. Hier even rond gekeken. En hier word ik ook erg enthousiast van! Je blogpagina behoort vanaf nu bij mijn dagelijks bezoeksites. Toen kon ik het niet laten om je ook even op facebook op te zoeken. Om helemaal niks te missen volg ik je daar nu ook op!
    Hoop graag te winnen. Maar stiekem heb ik al een beetje gewonnen omdat ik jou mooie blog gevonden heb!

 6. Oh dat zou meer dan geweldig zijn zeg 😍
  En zeker in deze dure tijd die mijn single-mama-portomonnee niet zo leuk vind haha.
  Wat een verwennerij voor mijn nageltjes nu ik eindelijk geen nagelbijter meer ben 😍
  Ik doe dus graag mee 🤗 Ik volg Insta ook maar doe mee via FB 🤗

  1. Super leuke winactie! Mijn dochter en ik willen dit al zo lang kopen omdat we altijd nagel lak op doen maar dat moet je elke zo snel weer opnieuw gaan doen. Daarnaast is mijn dochter bijna jarig en zou dit een heel leuk cadeau zijn! Ze heeft verdient het zo erg na dit jaar.

 7. Wauw 7 jaar alweer, gefeliciteerd! Leuk dat je het viert met zo’n mooie winactie, ik doe graag mee! Ik volg je op Twitter (@echtheelleuknl)

 8. Van harte gfeliciteerd met het zevenjarihe bestaan! Ik volg je op Instagram, Facebook en Twitter. Ik ben momenteel erg druk met gellak, dus het zou erg leuk zijn als ik dit win 😊

  1. Oh wat leuk! Ik volg je op alle 3 de kanalen! Dit is de eerste keer dat ik jouw blogs lees doordat een vriendin mij heeft getagd maar vind het heel leuk! Vind het zelf ook super leuk om mijn nagels te doen en ervaring te lezen van andere mensen. Ik doe graag mee met de winactie want ik wil al heel lang gellac proberen! 💗 Ik vind het alleen iets te duur om steeds een afspraak te maken en normale nagellak blijft er met mijn sportopleiding nooit langer dan 2 dagen opzitten dus dit is echt top! 😍📸

 9. Van harte met je 7 jarige blog.
  Prachtig deze set. Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram.

 10. Leuke actie! Het lijkt mij leuk om zelf mijn nagels te doen. Het bespaart mij een hoop geld aan nagelstudio bezoekjes. Ik volg je op Facebook en heb daar een vriendin getagd. Nu maar duimen dat het geluk mijn kant op gaat.

 11. Super gave blog! Ik blijf deze zeker volgen 😍 ik heb mee gedaan aan de pink gellak Winactie via instagram en Facebook. Leuk! ✨♥️

 12. Super leuke actie!! Ik volg je op Insta en Facebook.
  Dit zou echt een super cadeau zijn voor mijn verjaardag komende week 💕🤗.

 13. Het is echt een leuke actie! Ik hoop deze te kunnen winnen zodat mama en ik niet meer zoveel geld kwijt zijn aan onze nagels te laten doen! Echt heel leuk ❤️❤️❤️

 14. Ik heb u gevolgd op Instagram en Facebook. Twitter heb ik niet.
  Ik heb op insta de foto geliked, gereageerd en ben dan uw blog komen bekijken.
  Ik hoop dat ik de starterset win 🤩 alvast bedankt.

 15. Zou ik winnen dan wordt dit de eerste keer dat ik gellak ga gebruiken!! Moet nu al lachen, hoop dat ik het kan!!😃☺️🙈

 16. Ik volg je via Instagram en Facebook! Wat een superleuke winactie! Ik loop zelf stage in het basisonderwijs, en merk zo dat ik niet alle tijd meer heb om vaak mijn nagels te doen. En als ik ze dan doe met normale nagellak, chipt het door het werken met kinderen binnen mum van tijd. Deze nagellak zou écht de oplossing zijn! ♥️ En straks met tentamens, heb ik in ieder geval iets wat wél goed gelukt is!

 17. Ik volg je overal… hahaha, dat klinkt wel een beetje vreemd :-) Heb sinds kort de gel nagellak ontdekt dus ik hoop dat ik de set win. Dankjewel voor de mooie review van de topcoats en ik wens je alvast fijne feestdagen.

 18. Yeah! Zo leuk. Ik doe mee voor m’n vriendinnetje Karuna die dol is op het lakken van nagels en maakt er de mooiste nailart en creaties mee! Dit zou een perfect kerstcadeau zijn voor haar ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *