Winactie

Winactie | 28 Neutral palette GESLOTEN!

banner winactie

Razend enthousiast ben ik over dit prachtige palette. Het is simpel, neutraal, bescheiden en super mooi. Ik heb het over het 28 neutral palette waar je al eerder deze review + look van kon zien. En vandaag maak jij kans op dit palette! Meedoen? Lees dan gauw verder!

kleuren geen flits

Het 28 neutral palette is perfect voor het creëren van zachte neutrale looks. Vooral omdat het palette ook veel matte kleuren bevat, is hij hier perfect voor.

IMG_5870

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg You Nailed It via Bloglovin‘ en like dit bericht. 
 • Like de Facebook pagina van You Nailed It. Let er op dat je de pagina liked en niet (alleen) het bericht op de timeline.

Wat mag je doen om meer kans te maken? Elke stap is + 1 entry.

De winactie is open voor deelnemers uit Nederland en België en loopt t/m zondag 18 augustus! Maandag 19 augustus trek ik een willekeurige winnares via de fruitmachine! 

53 thoughts on “Winactie | 28 Neutral palette GESLOTEN!”

 1. Heel erg tof! Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Ik heb ook je FB pagina geliked en gedeeld op mijn pagina Fingerart. Ik heb ook getweet op het account (@fingerart_) Veel succes iedereen! x

 2. Leuke winactie, ik wil graag meedoen. Ik volg je al via Bloglovin en heb je facebookpagina geliked. Dit artikel heb ik op bloglovin als 21ste geliked.

 3. Hoi naamgenootje,
  Vond je weer via BBB forum! Leuk! Ik volgde je vroeger een hele tijd en nu ga ik je weer volgen sinds een hele tijd haha!

  Je zou me onwijs blij maken met dit palette, simpel omdat ik er eentje had maar door een verhuizing is gesneuveld. Bruin tinten zijn de enige kleuren die bij mij passen.

  Ik volg op Bloglovin en likede dit bericht. Wow, wat klinkt dat raar. Likede. Maar ok, ik ben de 23ste liker. Heb je Facebook pagina ook geliked.

 4. Wat een leuke winactie :) Ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en ik heb dit artikel geliked.
  Ik volg je op facebook onder de naam Sejeela en ik heb getweet :)
  Je hebt trouwens een prachtige lay-out!
  liefs x

 5. Oh, dat meen je niet! Fantastische winactie! Een tijd geleden maakte ik een wishlist met producten van Zoeva en deze zat er (natuurlijk!) ook bij. Dit palette staat torenhoog op mijn verlanglijstje dus ik wil het maar al te graag winnen! Ik volgde je al BL (heb de post ook een like gegeven) en Facebook. Mijn gebruikersnamen zijn daar Jana Vandewalle of Beauty by Jana. Ik heb ook getweet: https://twitter.com/BeautyByJana1/status/364505161055485952.

 6. Wat een super leuke actie & wat een super gaaf palette! Gewoon in een woord WAUW! Deze moet ik hebben haha! Ik denk dat iedereen dat wel wilt! Een super mooi palette om een everyday look mee te maken! Als ik win zal ik er een look mee maken & naar je opsturen! Ik hoop dat ik win! Natuurlijk heb ik ook gevolgd & geliked!

  Liefs Natasja ♥

 7. AAAH omg!! Echt een super mooi palette. Ik heb bruine ogen, dus de kleuren passen er ook perfect bij. Ik doe sinds kort dus ook aan oogschaduw en ben bezig om een beetje een oogschaduw stash op te bouwen, want heb nu nog bijna niks. En dit zou dus geweldig zijn.

  Ik volg je op bloglovin, like dit bericht, like je facebookpagina (leila in wonderland), heb het bericht gedeeld en volg je op twitter (LJwonderland). Dus ik heb alle stappen gemaakt :)

 8. Wat een supermooi palette en superleuke winactie!! Ik like je op bloglovin (ik ben de 35ste liker van het artikel) en ik like je op fb en deelde je bericht.

 9. OOOHHH WAUW OOH WAUW!! Wat een super winactie dit!! GAAF!!!

  Heb alles gedaan wat je vraagt:) en nu fingers crossed!

  (op facebook ben ik monique vos) voor de rest SalonMoniQ

 10. Deze palette staat al heel lang op mijn wishlist! Ik doe heel graag mee met deze winactie en heb alles gedaan behalve op twitter want dat heb ik niet. Mijn naam op facebook is trouwens Stella Laopodi !

 11. Superleuke winactie en een prachtig pallet!
  Ik heb alles gedaan wat je moest doen (Bloglovin’: 42ste liker, Facebook: 170ste liker) + de tweet getweet (@summervxo)

  Op mijn verjaardag trek je de winnaar, dus hopelijk is dat een goed teken! :)

 12. hoi!
  Wat een zalige winactie zeg! Zo een pallet zou ik wel graag winnen want alle kleuren passen wel bij mij.
  Ik maak dus graag kans!
  Ik volg je via bloglovin (birgit)
  ik heb de facebookpagina geliked (birgit depoorter)

  Ectra
  ik heb je artikel zonet gedeeld op facebook
  ik heb me geabonneerd op je youtube kanaal (birgit)
  ik volg je via pinterest (birgit depoorter)

  liefs Birgit x

 13. Ohww, nog net op tijd! Ik heb alles gedaan, en van de extra kans heb ik getweet. Ik doe mee, het palette lijkt me echt heel erg mooi! En ik hou mijn make-up graag subtiel, en al deze kleurtjes passen perfect bij mijn idee van subtiele oogschaduw!
  Benieuwd wie de winnares is ;)
  Xoxo

 14. Super leuk, ik doe mee! Dit palette staat al lang op mijn wishlist (sinds UD Naked Basics, die ik te duur vind). Heb alles gedaan! FB: Linda de Zoete, Twitter: @WingsOfArt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *