Fashion Moederschap Winactie

Jippe’s oufit + win €30,- shoptegoed! – GESLOTEN

JIPPE'S OUTFITS (3)

Jippe groeit en groeit en daarmee verandert natuurlijk ook ook zijn garderobe. Nu is het alweer even geleden dat ik Jippe’s outfits met jullie deelde, maar vandaag is het weer eens tijd voor een hippe outfit! En het leuke is, aan het eind van deze post kun je ook nog eens €30,- shoptegoed winnen! Kijk je mee? 

Foto 06-10-15 09 45 37

Via Digitransfer werd ik benaderd of ik iets leuks voor Jippe wilde laten maken. Als je mij al wat langer volgt, weet je dat wij – en met name Pris – dol zijn op Volkswagen busjes. Weet je nog, onze trouwfoto’s? Al eerder vonden we via Noppies een leuk shirt met een busje er op, maar een shirtje met een échte VW bus hadden we nog niet. Dit was dus onze kans, we konden er gewoon zelf één laten maken!

f442e7a7b9e5ec669791ffa96eac28a3

Schermafbeelding 2015-09-28 om 16.40.06

Via Digitransfer kun je van alles voor je kindje of voor jezelf laten bedrukken. Er zijn kant en klare ontwerpen, bijvoorbeeld voor wanneer je zwanger bent, maar je kunt ook je eigen creativiteit er op los laten. Zo zochten wij een leuke afbeelding op het internet en lieten deze drukken op een wit shirtje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Foto 06-10-15 09 48 30

Foto 06-10-15 09 45 14

Jippe draagt dus een shirtje van Digitransfer in de maat 3-6 (maanden). Hij heeft op het moment maat 62/68 en het shirtje zit perfect! Inmiddels is het ook al eens gewassen en gestreken en de kwaliteit blijft prima. Verder heeft hij een heerlijke jogger van de Hema aan. Wij zweren echt bij deze broekjes en hebben ze in allerlei kleuren, ze zijn zo fijn! Jippe vindt z’n outfit in ieder geval geslaagd, hij trappelde van enthousiasme, hihi. *Boks!*

Shirtje – €15,95
Broekje – €5,-

Foto 06-10-15 09 48 05

Lijk het je nou ook leuk om iets voor je kindje, jezelf of je partner te laten bedrukken? Doe dan mee om kans te maken op €30,- shoptegoed bij Digitransfer!

Wat moet je doen om kans te maken? 

Volg You Nailed It via Bloglovin’
Like de Facebookpagina van You Nailed It
Laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee doet. Zorg er voor dat je een geldig email-adres invult in het daarvoor bestemde vakje. Anders kan ik geen contact met je opnemen, mocht je gewonnen hebben!

Uiteraard vind ik het ook leuk als je me volgt via Instagram en Twitter!

De winactie is open voor Nederlandse deelnemers en loopt t/m 20 oktober. De winnaar wordt willekeurig gekozen en na de tijd gecontacteerd via de mail! 

x Lisanne

samenwerking

4 thoughts on “Jippe’s oufit + win €30,- shoptegoed! – GESLOTEN”

  1. Superleuk om zo je eigen print op bv een shirt te laten maken.
    Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin & Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *