Winactie

Winactiemaand ❤︎ Win €250 shoptegoed bij Flinders

Oh jongens, wat keek ik uit naar deze winactie! Het is weer zondag! Vandaag heb ik een klapper van een give away voor jullie, eentje die je zeker niet wilt missen. Zelf heb ik een aantal weken geleden geshopt bij Flinders en nu mag één van jullie voor €250 gaan shoppen bij Flinders! Hoe tof is dat?! In deze post geef ik je alvast wat wooninspiratie en lees je hoe je mee kunt doen.

Flinders is een zeer uitgebreide webshop wat werkelijk alles heeft op het gebied van wonen. Voor elke ruimte heeft Flinders een enorm assortiment aan meubels en accessoires. Wanneer je de slaapkamer wilt herinrichten of opfrissen, is de keuze reuze! Een heerlijke schommelstoel, een hippe lamp en een mooie schappenkast. Jippe is erg blij met zijn Snuffy van Mr. Maria, zoals je hier al kon lezen, en van deze ontwerper zijn nog veel meer toffe dingen te koop!

De afgelopen tijd zijn wij vooral bezig geweest met het veranderen van onze woonkamer. Bij Flinders kochten we onder andere een prachtige hexagon vaas van Ferm Living en een tof koperen klokje. Mocht jij op het punt staan om je huis op te frissen, dan kun je de €250 gebruiken voor een mooie kast of om verschillende leuke accessoires aan te schaffen.

Een ruimte die we vaak vergeten, is de hal. Die ruimte is hier in een huis eigenlijk de enige echte ruimte waar ik niet echt tevreden over ben. De hal is de binnenkomer, waar je mensen verwelkomt en weer uitzwaait. Zonde eigenlijk, want met een paar leuke items kun je je hal net dat beetje extra geven. Een spiegel, een mooie kapstok, een mand voor de shawls en handschoenen. Misschien houd ik dat shoptegoed toch maar zelf…. ;)

Iets wat nog op onze wishlist staat, zoals je afgelopen week al lezen kon, is een mooie grote eettafel. De stoelen kochten we ruim anderhalf jaar geleden al en lijken veel op bovenstaande bekende Eames stoelen. Ik blijf ze super tof vinden, al zijn ze inmiddels misschien niet zo origineel meer. Het toffe vind ik dat Flinders prachtige items heeft voor de keuken en eetkamer. Gave schalen, bestek, tof keukengerei en leuke producten om je eetkamertafel een beetje op te pimpen. Ik zou het wel weten met die €250…

Goed, genoeg inspiratie? Hebberig geworden? Mooi! Lees hieronder wat je kunt doen om kans te maken op €250 shoptegoed bij Flinders.

Hoe maak je kans op €250 shoptegoed te besteden op Flinders.be?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komt er in ieder geval elke zondagochtend een toffe actie online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Flinders winactie loopt t/m 17 december. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Klik hier om naar alle winacties van de winactiemaand te gaan.

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

137 thoughts on “Winactiemaand ❤︎ Win €250 shoptegoed bij Flinders”

 1. Wauw wauw Wauwie dat zou echt geweldig zijn om te mogen winnen ben mijn huis opnieuw aan het inrichten en dit te gekke bedrag zou zeer welkom zijn waag graag mijn kans en heb deze schitterende kans met veel 💖laten stralen op mijn facebook tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige bedrag zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen 🍀🍀🍀🍀#Spannend Fijn weekend 😚💕🍂🍁🍂

  1. Ooooo wat een droomprijs!!! Mijn interieur betekend zooo veel voor mijn….Waarom? Omdat mijn woonkamer letterlijk en figuurlijk mijn hele wereld is. Ik ben ongeneeslijk ziek en lig al ruim 8 jaar op een bed in de woonkamer. En nee, ben absoluut niet zielig, ben juist een heel gelukkig en bevoorrecht mens. En geniet van alles wat ik nog wel heb <3 En net als ieder ander wil ik mijn wereld zo mooi mogelijk zien…..Ik zou dan ook zooo ontzettend gelukkig zijn met dit geweldige shoptegoed! Een mooier kado voor mijn verjaardag op 19 december zou ik dan ook niet kunnen krijgen. Ik ga knetterhard duimen! Liefs Anne

   Mee gedaan op Facebook, Instagram en Twitter :)

 2. Wauw……
  Super leuk.
  Ik heb een prachtige fauteuil gezien in de webshop met prachtige items voor in huis en de tuin…
  Vandaar dat ik heel graag meedoe met deze winactie….
  Op al jou soc.med.k. volg ik je al….. alwaar ik een reactie zal achterlaten waar je deze winactie
  plaatsd en ook share ik dit op mijn fb. pagina, zal ik dit tweeten en je tweet ervan van jou twitter retweeten, mocht dit op je insta staan dan laat ik ook daar een reactie bij de foto hiervan achter en volg je ook al lang oo bloglovin waar ik deze post een hartje geef en dit save…

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  FB.: Ike Hassankhan

  Een hele fijne dag Xoxo

 3. Wat een super toffe winactie! Ik wil nog een mooie stoel voor in de babykamer en dit komt daar goed bij van pas. Of een schommelstoel zoals in je afbeelding of een meer lounge stoel Ik dacht dat ik je overal al volgende maar miste alleen nog twitter dus daar ben ik je nu ook gaan volgen (vol je onder my Little Happiness) :-) liefs lesley

 4. Zo zeg wat een super gave actie! Ik wil heel graag onze slaapkamer upgraden en ik heb al super leuke items gezien. Dus vingers crossed. Ik volg je via Facebook en insta

 5. Wow! Wat een geweldig leuke winactie! Ik volgde je al behalve op twitter want dat heb ik niet! Het zou fantastisch zijn om eens te shoppen bij Finders! Ik heb hier nog niet van gehoord maar de website zoet er goed uit😄 ik weet al precies wat ik zou kopen😄 En nu met deze dure maand zou het leuk zijn om dit te doen! Ik laat deze kans niet schieten!

 6. Wat een leuke webshop! Veel leuke dingen om je huis gezellig te maken. Finders ken ik niet en ik ga straks zeker tijd nemen om rustig te bekijken. Hun stijl spreekt mij erg aan. Een nieuwe lamp zou welkom zijn. Ik volg je op Facebook.

 7. Wat een klapper van een give away! De Eames stoeltjes staan ook op mijn verlanglijstje dus het shoptegoed zou heel goed van pas komen! Ik volg je op Instagram en Facebook. ☺🍀

 8. Super leuke actie!
  Zou zeer welkom zijn voor de inrichting van mijn nieuwe huisje.

  Ik volg je op Twitter, Instagram en Facebook.

 9. Wij zijn nu op zoek naar een nieuw huis en de design van Flinders past echt bij ons stijltje! Ik volg je op Facebook en Instagram (dacht ook Twitter maar dat check ik zo nog even) Heb net al een reactie gegeven op Instagram en zal het zo ook op Facebook en Twitter doen. Duimen dat we snel een huisje vinden en mooi kunnen inrichten :) Groetjes Céline aka Ceetje

 10. Wauw wat een gave dingen!
  Super leuk zo weer eens een nieuwe winkel te ontdekken :)
  Ik word in december tante dus zou iets tofs voor mn neefje/nichtje uitzoeken en woon nu op mezelf dus mn huisje kan ook nog wel iets leuks gebruiken
  Gave stoelen heb je trouwens! die ga ik ook onthouden :)
  Volgde je al gezellig op fb insta en twitter

  fijn weekend nog!

  liefs carola / croltje

 11. Helemaal top! Zoveel leuks, dat wordt nog moeilijk kiezen… en eigenlijk zijn de eetkamerstoelen wel aan vervanging toe. Je hoort het ik doe graag mee ;-) Volg op FB en Bloglovin en gedeeld met G+.

 12. Ik en mijn zoon @bjorngijsberts werken hard voor een minimum loon dan zijn extraatjes buitengewoon !
  Google+ gedeeld
  Volg op instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

 13. OMG meis wat een geweldig gave actie! #LOVE #IT Ik volg je overal. Op Instagram heet ik diependaal en op Twitter Clautje35. Ja ik ben 42 maar ik heb het 7 of 6 jaar uit gehad staan. En op Facebook gewoon Claudia Diependaal.

 14. Mijn woonkamer en mijn zoontjes slaapkamer wil ik binnenkort een make-over geven zou dus echt te mega zijn! Een nieuw behangetje en nieuwe stoelen staan hier sowieso bovenaan mijn verlanglijst en wat te gekke accessoires voor allebei kamers. Een nieuw beddekovertrek voor ons bed wil ik ook nog wel. Hoezo hebberig? Haha. Super leuke shop waar ik graag mijn mandje zou vullen! (Volg je op alledrie kanalen. Op Instagram is mijn naam: Solisme

 15. Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties maar met deze wil ik wel een kansje wagen. We hebben net het hele huis verbouwd en kunnen wel wat nieuwe accessoires gebruiken!

  Ik volg je overal al! Heeeel lang 😂

 16. Wauw wat een fantastische winactie! Ik doe nooit mee met winacties maar deze kan ik niet voorbij laten gaan. 8 december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis dus hoe geweldig zou het zijn om het huis nog op het nippertje voor Kerstmis véél leuker aan te kunnen kleden met al die fantastische items van Flinders <3! Ik volg je op Facebook en Twitter.

  Fijne avond, liefs Rosie!

 17. Jeetje, wat een geweldige prijs! ik doe zeker mee! Laatst hebben wij een (tweedehands) witte laminaatvloer gelegd en al 1 item die eruit spring lijkt mij onwijs mooi staan in ons huis.
  Iedereen succes natuurlijk, maar ik ga even voor mijzelf duimen deze keer ;)

 18. Wow,wat een heerlijke prijs en zeker zo voor de feestdagen
  Ik heb er stiekem al eens rondgeneusd en het is of dat je je in een snoepwinkel begeeft,wat een gave dingen voor jong en oud.
  Prachtig .
  k volg je blog en fb al een hele tijd (toen was je nog vrijgezel,nou dan weet je het wel haha)

 19. Ik doe graag mee! ♥️ Wij zijn onlangs verhuisd en dit weekend zijn de laatste klussen gedaan: nieuwe kozijnen. Nu is het tijd voor de inrichting. Kamertje van M kan nog wat sfeer gebruiken, eetkamerstoelen staan nog hoog op het lijstje en we willen graag nog nieuwe kussens op de bank (en afscheid nemen van het Ajax kussen, een paars kussen, een finding dory kussen en een gelige kussen – you get my point). Ik volg je al jaren op verscheidene social media en nu ga ik duimen 🤞🏻

 20. Oooo wow wat een leuke winactie.
  Ik like, tag en shared graag op facebook en zal jullie zeker op de 2 andere kanalen ook volgen. Wie wil er nu geen 250€ shopbudget verdienen?
  En nu ik wat rondsnuffelde op de pagina gingen mijn ogen nog meer open.
  Super leuke actie!!!
  Bedankt

 21. Wow, wat tof! Ik doe nooit mee met winacties maar deze zou ik toch wel heeeeel graag willen winnen! 😄 250,- shoptegoed zou ik goed kunnen gebruiken, aangezien wij nog een mooie salontafel zoeken. En mooie salontafels zijn op een of andere manier altijd duur.

  Ik heb je op Facebook geliked. 😊👍🏻

 22. Wat een gave winactie zeg… Een paar eetkamerstoelen zullen hier goed van pas komen…. Ik heb gereageerd via Facebook onder de naam Jorine Dams en via Twitter en Instagram, beide onder de naam @jorinedams…..

 23. Geweldig! Ik doe natuurlijk mee met alledrie de kansen.

  Als ik zou winnen dan zou ik eindelijk de Frandsen ball wandlampen halen, in het grijs. Die zouden onze woonkamer echt een flinke boost geven. :-)

 24. Wauw!! Wat een super prijs!! Helaas heb ik geen twitter en geen instagram, maar gelukkig wel facebook dus daar heb ik je pagina geliked! Binnenkort ga ik het ouderlijk huis verlaten om in mijn eerste eigen huisje te wonen! Deze cadeaubon kan ik super goed gebruiken om mijn huisje nog mooier te stylen en nog huiselijker te maken. Ik zou super blij zijn als ik de gelukkige mag zijn! Nu heeeeeel hard duimen voor deze super prijs! #younailedit #superprijs #duimen

 25. Waaauw ik doe ook erg graag mee en volg je op Twitter en Instagram!
  Wie wil er nu niet voor € 250 bij Flinders shoppen?! Ik vind vooral die witte schommelstoel top. Heerlijk relaxen!

 26. Wauw! Klapperdeklap wat een klapper! Heerlijk lijkt het me om eens ongegeneerd te shoppen! Ik begin bij die spiegel! Ik volg je overal

 27. Geweldig toffe actie zeg! ik waag graag een poging, want he wie wilt dit nou niet. Afgelopen 1,5 jaar verbouwt en nog bezig met de laatste loodjes. Wat zou het heerlijk zijn om gewoon eens voor de super mooi bedrag aan interieur te kunnen shoppen waar ik niet schuldig over ben ;)..
  Ik volg je op insta (jenga456), Twitter(Jenga456) en FB.. en nu fingers crossed!

 28. Poeh wat een leuke spullen zie ik daar , ik doe mee en heb het gepost /gedeeld op Twitter , Pinterest , Instagram en Facebook , leuke actie !

 29. JA!! Dit is echt een te gekke witactie. Ik doe graag mee! Mijn kids delen hun slaapkamer en hebben net een stapelbed gekregen. Nu moet hun kamer echt van hun beiden worden. Jongen en meisje dus dat wordt een uitdaging! Ik ga graag met ze hun kamer opnieuw inrichten. Dat lijkt mij te gek! Ik volg je op alle kanalen! Groet, Bouchra

 30. Wat een droom winactie.. hoe fijn zou dit zijn!! In april ben ik samen gaan wonen met mn dochtertje met mn nu huidige ex. Helaas is alles anders gelopen en ben ik nu accuut bezig met een huisje.. t huisje is kaal(geen vloer en kale muren ,maar ben blij dat ik een huisje heb, want dat krijg je niet zomaar tegenwoordig…. heb geen inboedel (alles wegens samen wonen weg gedaan) behalve slaapkamer Aaliyah.. geen geld gespaard. Deze bon zou een prachtige start zijn v een mooi nieuw leventje met mn dochtertje.. home sweet home.. ons huisje mooi kunnen maken..dat zou fijn zijn

 31. Een hele Goedemorgen wat is dit mega gaaf zeg 250 euro shoptegoed
  Dit kunnen wij zeker erg goed gebruiken zouden dolgraag leuke accessoires willen om ons huisje wat gezelliger te maken want ik mis echter wat leuke accessoires en een prachtige lamp en ik ben al wezen neuzen en ik heb een hele mooie lamp gezien die past precies bij ons interieur en zoveel mogelijkheden met dit bedrag

  Ik volgde je al op Twitter repost gedaan en gedeeld en gereageerd
  Volgde je al op Facebook Jessica jill John Leidner vrienden uitgenodigd 😍om je page leuk te vinden 👍 en getagt en gedeeld
  en jou blog volg ik ook

  Heel veel succes iedereen

  Instagram yessicaleidner vriendinnen getagt

 32. Ooh wat zie ik mooie spulletjes op de site! We zijn onlangs verhuisd van een klein appartement naar een eengezinswoning, en nu komen we erachter dat we nog wel wat spullen nodig hebben… Hier zouden we goed kunnen slagen :) En wat een mega bedrag zeg! Ik volg je op Twitter :)

 33. Ja ik wil die wel winnen! Volgend jaar verhuizen, dus kunnen we wat mooie spulletjes uitzoeken voor ons nieuwe (mijn ouderlijk) huis. Maar laten we eerlijk zijn, zal waarschijnlijk besteed worden aan spulletjes voor ons zoontje van 1

 34. Supermooi!! De meubels in mijn woonkamer zijn bijna 20 jaar oud en dringend aan vervanging toe! Dolgraag zou ik winnen! Geliked en gedeeld op Facebook, gevolgd op Instagram (ik tweet niet).

 35. Wat zou dit een leuke verrassing zijn Het lijkt mij zo super als je zomaar iets moois mag uitzoeken ;-)
  Daarom doe ik heel graag mee en like natuurlijk via facebook, twitter en instagram

 36. Goedemorgen!!

  Wat een fantastische winactie!! Ik doe heel graag mee! Lijkt me geweldig om voor beide pleegkindjes een leuk item uit te zoeken!

  Ik heb je gevolgd op alle social media, facebook, instagram en twitter (fb gewoon mijn naam, IG
  a3ana1982 en twitter A3anadeR

  Ik ga hard duimen!! ;)

  Fijne dag,
  Adriana

 37. Lisanne, wat een te gekke actie weer!
  Flinders heeft zoveel prachtige spullen welke mijn nieuwe huisje een geweldige boost zouden geven. Het kan namelijk zoveel gezelliger in mijn zoontje zijn kamer, en de woonkamer.. als ik op de site van Flinders wegdroom krijg ik ontzettend veel inspiratie.
  Heel veel succes met het kiezen van de terechte winnaar, je zult je vast een beetje zoals Sinterklaas voelen wanneer je dit mag weggeven.
  En ga zo door met je blog, you nail it big time!

  Groetjes Carmen
  P.S. Ik volg je op instagram

 38. deze sint heeft zitten denken aan wie zij deze actie zou schenken, maar toen kwam ik op het idee ik doe is een keer lekker voor mijzelf mee. ik ben namelijk altijd bezig met het interieur, van een nieuw plaidje tot een nieuw verf kleur. alleen als mama gaat al mijn tijd en poen, naar die kids dat zal ik ook altijd blijven doen. maar het idee om iets te winnen helemaal voor mij maakt mij toch wel erg blij . het is ook echt iets wat helemaal in mijn straatje past ik was daaro ook zeer verrast. en niet geschoten is sowieso mis maar ik hoop echt van harte dat ik niet langs deze prijs gris. als namelijk kijkt naar mijn verlanglijstje zie je dat spulletjes voor in huis de grootste wens zijn van dit meisje. dus lieve sint ik zet het nog even op een rij, deze winactie past het best bij mij. en het spijt mij zeer ik heb alleen Facebook dus daar kan ik je alleen volgen deze keer.

 39. Ik doe graag mee voor mijn dochter die opzichzelf gaat wonen, snik. Maar ik snap ookwel dat dat ook heel erg leuk is! Dus om het nog leuker te maken zou het mooi zijn als ze nog wat shoptegoed bij Finders kan besteden! Ik ga duimen!

 40. Wow, wat een geweldige winactie.
  Zou leuk zijn om mijn kleinkinderen te verwennen met een cadeautje.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook, Twitter en Instagram, maar volg op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

 41. Wauw wat een te gekke winactie. Als ik dit zou winnen zou het echt perfect zijn. Ik ben spullen bij elkaar aan het verzamelen voor de uitzet en ik weet zeker dat hier goed zal slagen.
  Ik maak graag kans op het shoptegoed.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 42. De stappen die ik heb ondernomen is dat ik je volg op alle kanalen en niet kan wachten tot ik in mijn nieuwe huis kan stappen die volstaat met leuke spullen van Flinders!

 43. ik doe heeel graag mee aan deze actie, wat een leuke spulletje heeft flinders zeg. hier kan ik wel iets leuks uitzoeken zoals. de Nijntje die echt super gaaf is

 44. Uiteraard heb ik alle stappen voltooid voor deze waanzinnig welkome prijs. Wat geweldig! Ga zo heel erg hard duimpjes draaien!

 45. Wat een mega gave acties heb jij lopen zeg! Natuurlijk doe ik mee, ik kan niet anders want zou heel graag deze fantastische actie winnen. Ik volg je op alle media met Anne Baarssen – Kaptein en/of @healthyfoodlove.nl. #fingerscrossed

 46. Wauw een nieuwe eetkamertafel staat al langere op mijn prioriteitenlijstje voor nieuw aan te schaffen spullen maar helaas vinden een paar leuke schoenen of gave spijkerbroek nog vaak voorrang, dus duimen maar.
  Twitter; ennad22
  Instagram;ennad22
  Facebook; Anne.dierselhuis

 47. Shoptegoed om het thuis weer wat gezelliger te maken is altijd leuk! Ik maak ook graag kans.
  Ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit bericht ook geloved en gesaved.

 48. wow wat een gave spullen allemaal,
  mijn woning is ingericht met allemaal 2e handse meubels en accesoires daar is opzich niks mee
  maar wat zou het een grote wens zijn om voor de eerste keer dat ik op me eigen woon iets nieuws in mijn huis heb staan

 49. Wat ontzettend leuk! Ik zou dit goed kunnen gebruiken voor mijn uitzet. Ik heb je gevolgt op alle media onder de naam dagelijksginger en op Facebook via Vera Huizinga! Ben heel benieuwd wie er wint!

 50. Ik volg je via alle boven genoemde kanalen. Wow wat een super leuke winactie. Ik doe hier heel graag aan mee. En mocht ik winnen dan zou ik de kamer van mijn dochtertje gaan restylen.

 51. Nou ik volg je op Facebook, Instagram en Twitter. Wat een te gekke winactie! Daar doe ik als designliefhebber uiteraard aan mee, dat snap je :) Ik heb een waslijst aan wensen die bij Flinders te winnen zijn :)

 52. Ik volg je via facebook, aangezien ii van de andere geen account heb. Ik doe heel graag mee, onze living kan wel een upgrade gebruiken.

 53. Ik doe heel graag mee. De kamer van de kinderen is nog lang niet klaar, wat extra spulletjes zouden welkom zijn. Ik volg je op facebook.

 54. WAUW!
  Wat een toffe winactie, pfff dat zou echt te gek zijn om heerlijk voor mezelf te shoppen :) Heerlijk een sinterkerstcadeau uitzoeken, love it!
  Ik volg je via facebook en IG (fennaisdeliefste).

 55. Ohhh, wat leuk! M’n kamer kan wel weer wat leuke spulletjes gebruiken (en ik zie genoeg leuks op de site). Ik doe zeker mee :) Ik volg je op alle social media kanalen!

 56. Kan wel het één en ander nieuw aanschaffen voor hier thuis met 2 van die ondeugende bengels.
  Combinatie van hen met permanente markers = uit den boze!
  #allepermanentmarkersdedeuruit!!!

 57. Ik doe mee!! Kan wel het één en ander nieuw aanschaffen voor hier thuis met 2 van die ondeugende bengels.
  Combinatie van hen met permanente markers = uit den boze!
  #allepermanentmarkersdedeuruit!!!

 58. Zo dan! Dat is nog eens een bedrag om te winnen, heel erg gaaf. Ik ben je gaan volgen op instagram en op twitter en maak heel graag kans. Wegens scheiding moet ik mijn fijne huis verlaten en een nieuw huis in gaan richten, inclusief slaapplekjes voor de kinderen met dit shoptegoed kan ik kiezen voor iets nieuws, wat superleuk zou zijn :-)

 59. Super gaaf dit! Mijn kamer kan zeker wel wat nieuwe meubels en accesoires gebruiken… Ik doe dus graag mee en ik volg je op Instagram en Facebook. <3

 60. Wauw, wat een waanzinnige winactie! Over enkele maanden zal ik het ouderlijk huis verlaten om op mijzelf te gaan wonen. Een heel leuk maar ook ontzettend vooruitzicht als 17-jarige. Met dit shoptegoed zou ik zeker een aantal nieuwe woonaccessoires kunnen kopen die ervoor zorgen dat ik er een fijn thuis van kan maken.

  Ik ben je ook gaan volgen op Instagram en Facebook. Je hebt een leuke blog!

 61. Wat een enorme gulle kans van u, mijn zoon en ik zouden dolblij zijn om iets voor in ons huis uit te zoeken, na 10 jaar met van alles en nog wat in huis een aller gaartje uit de kringloop, hopen wij op meer eenheid in huis te gaan krijgen. Andere look in het nieuwe jaar (y) Ook meegedaan op fb. Dank je wel voor de prachtige kans. Lieve groet Hester.

 62. Je zal het maar winnen deze bon van Flinders. Elke keer zie ik het op tv voorbij komen…. wat een aanbod😍instant happyness. Ik doe graag mee en volg je op Facebook en instagram

 63. Oh my god, wat een supertoffe prijs! Ik volg je natuurlijk op Instagram (meer social media accounts heb ik niet). Wij zijn vorig jaar verhuisd en hebben al onze oude meubels toen meegenomen. Nu zou ik echt graag aan de slag gaan om de mooie woonkamer die we hebben, ook mooi in te richten en leuke accesoires erbij te vinden. Ik doe heeeeeeeeel graag mee

 64. Ahhh wat zou dat een mooi kerstcadeau zijn voor onze kerstboom! Ik doe graag mee en volgen die ik via Facebook en Twitter.

 65. Ohhh…..dat is echt een super actie, ik doe graag mee :)

  Alle stappen zijn doorlopen = ik volgende je al overal :)

  Groetjes Anneliese

 66. Wauw wat een supertoffe winactie!! Ik kan die bon erg goed gebruiken, aangezien ik in februari ga verhuizen naar Utrecht :)

  Ik volg je op facebook en instagram

 67. Echt een super te gekke toffe winactie! Flinders heeft zoveel leuke spulletjes te koop! Dat wordt nog wat met uitkiezen.

  Ik volg je via Facebook en Instagram en ben erg benieuwd wie de winnaar / winnares wordt!

 68. Super Gaa-haaf! Ik maak dolgraag een kansje! Wij zouden nog erg goed een lamp kunnen gebruiken boven de eetkamertafel in ons nieuwe huisje! Ik volg je op Twitter (Sazou83). Onwijs Bedankt voor deze Mooie Kans Lisanne! :D

 69. Wat een leuke prijs en vooral: wat een schitterende items heeft Flinders toch in het assortiment. Ik waag een kans (je weet maar nooit): ik volg je al op Fb (met mijn naam), op Insta (tipsvoorjou1) en op Twitter (bakra) om het helemaal compleet te maken :)

 70. Al heel wat leuks gespot voor dit riante bedrag. Als het mijn kant op komt… Nog geen definitieve keuze kunnen maken maar oh oh wat hebben ze leuk spul.

 71. Jippie je zal die bofkont maar zijn
  Geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit

  Ik zou gedeelte aan verpleeghuis geven om de woonkamer van.mijn lief 94 jarig moedertje wat op te fleuren

  Dus gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie prijs wel goed

 72. Ahw deze actie is zooo tof! Ik volg je op Facebook en heb de actie meerdere keren langs zien komen… steeds dacht ik, ik win toch niet.. maar op de valreep kan ik het toch niet laten om een kansje te wagen. Wie weet… het zou echt té gek zijn!

 73. Ow super gaaf volg je op Facebook en insta .
  Twitter heb ik helaas niet ik zou super graag Willen winnen voor het slaapkamertje van ons zoontje is een gezellig en leuk tintje te geven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *