Winactie

Win | Drie L’Oreal Color Riche lakken! – GESLOTEN!

IMG_0205

Gisteren liet ik jullie de prachtige lakken van L’Oréal Color Riche zien. Fantastisch voor deze tijd van het jaar! Wil jij nou ook kans maken op deze mooie lakken? Lees dan gauw even verder voor de voorwaarden!

IMG_0203 COLLAGE

VLNR: Metropolitan – Maui Wave – Mysterious Icon
Voor de review, klik hier!

Wat moet je doen om kans te maken op deze drie lakken?

De winactie loopt t/m 4 februari en is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers. Op 5 februari neem ik per email contact op met de winnares! Succes! 

handtekening

 

 

32 thoughts on “Win | Drie L’Oreal Color Riche lakken! – GESLOTEN!”

 1. Ik vind alle drie de kleuren echt prachtig en heb goede ervaringen met de lakjes van L’Oreal Color Riche, daarom doe ik heel graag mee!
  Ik volg je op bloglovin’ en heb de fb pagina geliked.

 2. Superleuke actie, ik doe mee! Ik heb alles gedaan. Ik vind de lakjes echt héél erg mooi, en als echt nagellakfreak kunnen deze gewoon niet missen bij mij :) Zulke blauwe lakjes heb ik eigenlijk nog niet, en die laatste vind ik echt héél bijzonder. Ik vind ze erg mooi!
  Xoxo

 3. Hele leuke winactie weer, ik vond de swatches er al prachtig uitzien, dus dit is een geweldige kans! Ik zou ze graag voor een vriendin willen winnen, omdat ik weet dat ze deze prachtig zal vinden en omdat ze het gewoon verdient!
  Je pagina heb ik al geliked en ik volg je ook al een flinke tijd via Bloglovin’
  Succes iedereen! ♥

 4. Hele leuke win actie! Ik ben altijd al fan van nagellak geweest, de lakken van loreal vin d ik ook erg fijn! Deze lakjes heb ik nog niet geprobeerd en wow de Maui Wave vind ik erg mooi, ik doe graag mee! Ik volgde je al via bloglovin & facebook.

  liefs,
  x

 5. Ohhh WOW wat een waanzinnig mooie kleuren! Like 20 op Bloglovin was van mij bij dit artikel en ik volg je op facebook!

  Ik zal gelijk wat vriendinnen tippen zodat ook zij kans kunnen maken en ik ga hier heel hard voor duimen!!

  Liefs,
  Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *