Lifestyle

Mijn december wishlist

Het is bijna december en december staat voor cadeautjes! En laat ik nou dol zijn op cadeautjes! Aankomend weekend vieren we gezellig pakjesavond met ons gezin en vaak doen we met Kerst ook nog een kleinigheidje. Nu zal ik eerlijk zeggen dat op mijn wishlist nou niet echt alleen maar kleinigheidjes staan. Maar hey, mocht Sinterklaas of de Kerstman denken: ‘Die Lisanne, die verdient wel iets extra’s dit jaar.’ Dan hoeft hij (of zij?) niet zo te zoeken. Hierbij mijn verlanglijstje voor de maand december!

Apple Watch ❤︎ Na het schrijven van deze blog, krijg ik dat apparaatje maar niet uit mijn hoofd. Oh, jongens wat moet ik de gadget liefhebber in mij tegenhouden! Essie St. Tropez ❤︎ Deze mooie kleur staat al een tijde op mijn wishlist. Ik heb er zelfs een aantal keer mee in mijn handen gestaan, maar toch koop ik ‘m steeds niet. Ik heb deze overigens wel op mijn lootje gezet, dus who knows… Nike Air Force ❤︎ Wat ben ik blij dat sneakers tegenwoordig weer helemaal kunnen. Zomer of winter, rok of broek. Ik ben dol op mooie schoenen. Sowieso is het hier in huize de Kruijff-Metz een verzameling van verscheidene dames sneakers. Deze suede Nike’s zijn zo tof en ik ben er al verliefd op sinds ik ze in oktober tegenkwam bij de sneakerwinkel. Muts ❤︎ Ik heb al heel lang dezelfde muts, deze liet ik hier al eens zien. Hij is inmiddels alleen zo uitgerekt dat hij niet lekker meer zit omdat hij steeds afzakt. Deze muts is zo leuk en staat hoog op mijn wensenlijstje. Washi Tape ❤︎ Eigenlijk zou ik het liefst lekker mee doen met de trend van het Bullet Journaling, maar daar heb ik er echt geen tijd voor. Nu heb ik de middenweg gevonden met mijn Moleskine agenda. Die pimp ik gezellig op en inmiddels begint mijn washi tape collectie dan ook steeds meer uit te breiden. Maar ik wil meerrrr! Tombow Dual Brushes Pastel ❤︎ In het verlengde van mijn gepimpte agenda wil ik ook graag wat leuke pastelstiften om de boel nog kleuriger te maken. Mac Studio Fix Powder & Foundation ❤︎ Mijn huid en foundation zijn geen goede combi. Maar door mijn rosacea heb ik altijd wel een rode huid, zeker in de winter. Ik zou graag de poeder foundation van MAC willen proberen om te kijken of mijn huid daar wel goed op reageert, want de gemiddelde foundation glijdt zo weer van mijn huid. 

Wat een wensen, niet? Ach, een mens mag dromen… En wie weet, komen een paar van die dromen de komende maand nog wel uit……?

Wat staat er op jouw wishlist?

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Mijn december wishlist”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *