Winactie

Winnen | €15,- shoptegoed bij Cosmetics By Kim! – GESLOTEN!

cosmeticsbykimbanner

Jeej, ik heb weer een vette winactie voor jullie! Na mijn enthousiaste reviews over de Yes Love lakken die ik ontving via Cosmetics By Kim, maak jij vandaag kans om ook wat leuk dingetjes uit deze spotgoedkope webshop uit te zoeken. Wat je daarvoor moet doen, lees je na de klik!

Cosmetics By Kim is een webshop met een groot aanbod van budgetproof make-up. Ik was al dol blij toen ik ontdekte dat ze Yes Love lakken verkochten, maar je kan er ook terecht voor Safari, W7, Wet ‘n Wild, Beauty UK en meer budgetmerken.

Wat kun je winnen?
Als je wint kun jij heerlijk shoppen in deze leuke webshop. Voor €15,- kan je een hele hoop in slaan en met de verzendkosten hoef je ook geen rekening te houden, want ook die krijg je cadeau! Wat dacht je van een aantal toffe nagellakken, een mooi make-up palette of een prachtige lipstick. Je kunt je winkelwagentje goed vol gooien met €15,- shoptegoed, dat is zeker!

cosmeticsbykim

Wat moet je doen om kans te maken?

Volg You Nailed It op Bloglovin’
Like You Nailed It op Facebook
Like Cosmetics By Kim op Facebook
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee doet en vertel welke stappen jij hebt ondernomen om (extra) kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje.

Extra kans maken? Elke stap is één extra kans.

Deel deze winactie openbaar met je vrienden op Facebook door middel van het knopje delen onder aan dit artikel.
Deel deze winactie met je volgers op Twitter door hier te klikken.

That’s it! 

De winactie loopt t/m 25 juli (ivm vakantie) en is geldig voor Nederlandse deelnemers. Na de tijd wordt er via de mail contact op genomen met een willekeurige winnares! Succes!

handtekening

29 thoughts on “Winnen | €15,- shoptegoed bij Cosmetics By Kim! – GESLOTEN!”

 1. Wat een fijne merken worden er verkocht! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan)ook de extra´s. Mijn naam op Instagram en Twitter is Ceetje78 Handig gedaan trouwens met die link van Twitter en dan gelijk de tekst! Liefs Céline

 2. Wat een leuke winactie! Voor € 15,- kan je zeker een aantal hele mooie producten bestellen! Ik doe daarom ook heel graag mee. Ik volgde je al op bloglovin, maar nu ook op Facebook en de pagina van Cosmetics by Kim heb ik ook geliked.

 3. Wat een leuke actie!
  Ik heb alle verplichte stappen ondernomen en de volgende extra stappen gedaan:
  -Gedeeld via Facebook
  -Gedeeld via twitter en getweet
  -Gedeeld via Google+

 4. Super leuk! Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook en heb de andere Facebook nu ook geliked :) en natuurlijk heb ik dit bericht op Bloglovin een like gegeven!

 5. Da’s weer een nieuwe ontdekking. Ik ken die webshop niet. Zo’n prijs is een interessante kennismaking. Ik doe dus mee. Leuk.
  Gedeeld via Twitter + volg alle betrokkenen via FB en Bloglovin.

 6. ik doe graag mee. Mooie merken verkopen ze. Wordt nog lastig kiezen als ik zou winnen. Ik heb alles gedaan en ook de extra kansen (delen op facebook en twitter)

 7. Oeeh super gaaf! Ik heb al een paar producten die ik sowieso zou kopen uit de webshop en m’n zusje is dol op nagellak, dus die laat ik dan ook lekker meebestellen ;D

 8. Zo heerlijk ff aan de oranjegekte ontspannen hier op je blog hihi… Ik hoef niks voor jou winactie te doen, natuurlijk like en volg ik alle site’s al..;-) En natuurlijk jou blog hihi… Ik doe graag mee, want sja wie is er nou niet dol op make-up… Een fijne avond gewenst… Groetjes van ilse

 9. Ik loot graag mee naar het shoptegoed en ik heb alle verplichte stappen ondernomen en de volgende extra stappen gedaan:
  -Liked & shared via Facebook
  -Gedeeld via Twitter en getweet

 10. Leuke winactie; ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en ik heb beide FB pagina’s geliked (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa

 11. Tjonge wat een leuke actie, ik kon de webshop niet en ben erg blij dat ik op deze manier even bij haar hebt kunnen snuffelen…Natuurlijk doe ik graag mee aan deze actie….Ik heb alles gedaan(ook gedeeld op FB ) met uitzondering van Twitter….( die heb ik niet) .Ik volg op iedere sociaal media onder mijn eigen volledige naam, Petra Krommenhoek…

  groetjes Petra

 12. Hey,
  Wauwie, wat een te gekke winactie! Met deze awesome giftcard kan ik hele leuke must haves kopen voor de zomer :D Ik doe als extraatje delen op Facebook. Alvast heel erg bedankt en fingers crossed…
  Xoxo Joanne

 13. Ik doe heel graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en beide FB pagina’s (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa

 14. Leuk zeg! Hier maak ik graag kans op, want er staan een aantal beeldige lakjes bij ♥
  Ik volg je blog op bloglovin – like
  En beiden pagina’s op fb: justnailpolishes justnailpolishes.

  Fijne zondag!

 15. super leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik heb alles gedaan en ik heb deze winactie geedeld op facebook. En nu maar hopen, succes iedereen.
  Liefs.
  Jonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *