Winactie

Winnen | LED Tekstballon – GESLOTEN!

img_0604

Naast de LED Letterlichtbak is er nu ook een nieuwe variant! Deze toffe LED tekstballon. Met een whitemarker kun je er van alles op creëren. Super tof als eye-catcher in de woonkamer, keuken of kinderkamer. En het leuke is, ik geef er eentje weg! Wil jij kans maken op deze trendy lichtbak? Lees dan gauw verder. 

img_0585

img_0599

Hoe maak je kans op de LED Tekstballon?

 Volg You Nailed It via een van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

img_0593

De winactie eindigt woensdag 26 oktober waarna ik willekeurig een winnaar zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

x Lisanne

samenwerking

25 thoughts on “Winnen | LED Tekstballon – GESLOTEN!”

 1. Zo mooi!
  Ik doe graag mee.
  Op al je soc.med.k. volg ik je en heb deze post gesaved en geloved op bloglovin.
  Ik tweet en retweet dit.
  Ook share ik dit op fb..
  Als je de foto ervan op je instagram plaatst dan laat ik er een reactie achter.

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Ike Hassankhan

  Instagram: @chucky1012

  Mijn em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

 2. Ik waag heel graag mijn kansje voor dit leuke led ballon ! Ik was al fan op FB (Tineke Landwier) en nu ook op twitter (Tineke Landwier, op @Instagram (tinekeland) en Bloglovin’.
  gedeeld op Facebook : https://www.facebook.com/tineke.landwier/posts/1063727853724809?pnref=story + https://www.facebook.com/tineke.landwier/posts/1063728253724769?pnref=story en op twitter : https://twitter.com/tinekeland/status/786079163853725696 + https://twitter.com/tinekeland/status/786079005636235272 + https://twitter.com/Lisanne_de_K/status/786053932409823233 !

  En nu nog duimen :) Fijne dag verder en merci :o)

 3. Wat enorm leuk!
  Ik vind dit zo orgineel.
  Hier kun je werkelijk alles op kwijt, niet gebonden aan de lettertjes van de lightbox.

  Ik volg via facebook, daar ook gedeeld; Natasja van Kamphuis

 4. Dit is zo tof!!! Ik doe heel graag mee. Ik was al overal volger en heb geliked en gesaved op BL (Tamara TS) en geliked, gedeeld en gereageerd op FB (Tamara Mara Großmaul). Instagram @paramara1982.

 5. Ooh zo gaaf! Deze zou zooooo mooi staan in mijn nieuwe slaapkamer (door omstandigheden moest ik snel verhuizen). Ik volg je op Bloglovin’, Instagram en Facebook. :)

 6. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk You Nailed It!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Jaaaaaa dit zou echt helemaal TE GEK zijn voor op mijn dochtertje haar nieuwe kamertje, GEWELDIG! Ohhhhh count me in :) SUPER SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ;-) Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked
  ☑️ volgen op fb
  ☑️ volgen op bloglovin

  ☑️ volgen op instagram

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 7. TE GEKKE TEKSTBALLON en ik waag graag een kansje! Zooooooo leuk.
  Ik like en share op Facebook en volg en RT op twitter.
  duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

 8. Wow! Wat een geweldig ding! Die zou ik echt dolgraag voor op de babykamer willen! Dat wordt duimen! Ik volg je op Bloglovin(loved), Youtube en gedeeld met G+.

 9. Wauw wat een leuk idee, ik loot graag mee, ik volg je op bloglovin, Facebook en Instagram, bedankt voor deze kans,
  Fijne zondag, groetjes Jorine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *