Home

Van deze dingen in huis kan ik extra genieten

Langzaamaan geniet ik steeds meer van ons huisje. Toen we er 10 jaar geleden kwamen wonen begonnen we met tweedehands meubels en een likje verf hier en daar. Stukje bij beetje veranderen we steeds meer en ik mag ook graag dingen aanpassen in huis om het gezellig(er) te maken. In de wereld van insta-perfecte woningen is het soms ook lastig om niet altijd maar meer te willen en te vergelijken. Genieten van de kleine dingen, dat is veel beter! En van deze dingen geniet ik dubbel en dwars!

Fris beddengoed

Het wassen en opmaken van ons bed is niet mijn grootste hobby… Ik bedoel, dat stoeien met beddengoed, het nét niet passen van de hoeslakens en dat zware vier seizoenen dekbed… Ik bedoel, dan kan je wel van die makkelijke stretchy hoeslakens gebruiken, maar ik houd meer van dat heerlijke stugge, stevige katoenen materiaal. Een fris bed… o boy, wat word ik daar gelukkig van. Zeker wanneer het weer voorjaar wordt en het dekbedovertrek en de hoeslakens buiten kunnen hangen is dat nog een extra happiness factor. Dat is het werk dubbel en dwars waard!

Verse bloemen en planten

Dat ik van bloemen houd, is voor de meesten geen verrassing meer. Een verse bos bloemen brengt vrolijkheid, frisheid en kleur in huis. Het kan het net even afmaken. Een bosje gerbera’s vind je hier vaak in huis, net als een bos rozen of tulpen. Een prachtig plukboeket vind ik ook super mooi maar is hier op het eiland niet altijd verkrijgbaar. Naast bloemen vult het huis zich ook steeds meer met planten. Nu ben ik niet de beste planten-mama, maar ik blijf volhouden!

Geurstokjes

Ik ben dol op onze beestjes, maar heb een hekel aan de geur die ze soms met zich mee brengen. Door regelmatig schoon te maken, te dweilen en de hondenmand te wassen probeer ik de hondengeur in huis zo veel mogelijk te voorkomen. Geurkaarsen en geurstokjes zijn daarbij ook groot favoriet én zorgt voor een fijne geur. De geurstokjes van Rituals zijn mijn favoriet en de nieuwste geurlijn The Ritual of Tsuru is ook weer heerlijk. Een paar stokjes omdraaien om de paar dagen en het zorgt voor een fijne nieuwe geur in huis.

Fijne foto’s en herinneringen

In ons huis vind je een verzameling van allerlei fijne herinneringen door foto’s en voorwerpen. Aan de wand vind je verschillende polaroids van vakanties, fijne dagen, feestdagen en ga zo maar door. Daarnaast vind je veel gezinsfoto’s, onze trouwfoto’s en de prachtige foto op plexiglas van de vier kids. Foto’s brengen fijne herinneringen terug van mooie momenten. Ik hou van foto’s!

Roze accessoires

Als je me kent, weet dat je dat ik heel blij wordt van roze. Ik wil mijn huis niet té roze hebben, maar ik word wel heel gelukkig van de roze touch. Vooral poederroze is een kleur die je op het moment veel terug vindt in mijn huis. Roze plantenpotjes en vazen, kussens, een prachtig plaid en de toffe poster van de roze Volkswagenbus. Yup, sorry… Maar ik word nou eenmaal heel blij van roze.

 

3 thoughts on “Van deze dingen in huis kan ik extra genieten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *