Pers

Preview | Vier Pasen met HEMA

Naast de heerlijke nieuwe paaseitjes, kan je dit jaar ook weer je perfecte paasdecoratie bij HEMA vinden. Geef je een paasbrunch of wil je gewoon je huis gezellig decoreren? HEMA heeft alles in huis voor een mooi paasfeest. Denk hierbij aan tafelgerei, zoals eierdoppen, een peper & zout setje, een botervloot of servetringen. Het bijzondere aan deze versieringen is dat ze ook de rest van het jaar leuk op tafel kunnen blijven staan. HEMA heeft de decoraties bewust ontworpen, zodat de paas-specifieke onderdelen gemakkelijk kunnen worden losgemaakt of vervangen voor andere details.

Paashuis

Wil je je huis op een speciale manier een echte paassfeer geven? Dan heeft HEMA hier de mooiste en leukste items voor. Bijvoorbeeld de houten paasboom die je kan versieren met houten paashangers in verschillende vormen en maten. Met de paasboom in huis is ieder jaar nieuwe paastakken kopen verleden tijd…

Bak- en knutselplezier

Koekjes en muffins in het paasthema staan vrolijk op tafel. Bakken is natuurlijk heel leuk om te doen in het extra lange weekend. Het versieren van muffins kan heel gezellig zijn en het hele gezin kan meedoen. Bij HEMA kan je terecht voor leuke bakvormen die perfect bij het paasthema passen. Ook vind je weer heel veel knutselspullen bij HEMA. De HEMA-eierverfmolen maakt het verven, zowel gemakkelijk, als leuk. Knippen, plakken, kleuren, met de HEMA-knutselspullen verveel je je dit paasweekend geen moment.

Eieren verstoppen en zoeken

In de ochtend eieren verstoppen, zodat er in de middag door de kinderen gezocht kan worden. Het is leuk voor jong en oud. Behalve eieren heeft HEMA allerlei andere spullen in huis die tof zijn om gevonden te worden, zoals een ei stuiterbal, een surprise wortel, of een setje holle eieren die zelf gevuld kunnen worden met verrassingen. Of maak er een spelletje van: bij het HEMA eier-zoekspel komt er zowel zoeken, als knutselen bij kijken.

Duurzame (paas)decoratie

Bij Pasen hoort de paashaas, dit jaar vind je hem terug in het goud. Wit tafelgerei met gouden accenten geven je tafel een leuke look. Door de kleine vervangbare paasdetails staat dit tafelgerei ook de rest van het jaar mooi in je interieur. Neem bijvoorbeeld de kaarshouder waar een gouden paashaas met een schroefje vast of los kan worden gemaakt, of een botervloot waarop hazenoren met een magneetje aan vastzitten. Zo hoeft paasdecoratie niet gelijk na Pasen weer terug in de opbergkast, maar kan je het hele jaar door van je aankopen genieten. Duurzaam én leuk voor je portemonnee.

Deze en nog veel meer verschillende Paas- en voorjaarsartikelen zijn vanaf nu verkrijgbaar in jouw HEMA-filiaal of op hema.nl.

1 thought on “Preview | Vier Pasen met HEMA”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *