Nagellak Winactie

Winnen | Trind nagellakset incl. vijl

Yay! Daar is, zo richting het eind van de week alweer de nieuwe winactie! Eind september maakte ik voor het eerst kennis met Trind door de Lost Galaxy Collectie en ik was hier super positief over. Vandaag mag ik jullie blij maken met een super feestelijk en mooi set van dit mooie merk!

Wat kusje winnen?

Je maakt kans op vier prachtige kleuren van Trind. Van links naar rechts zie je Très Chique, Lost Galaxy, Truth en Gold Dust. De swatches zijn van Beautyill, gemaakt voor Trind. Jaloersmakend als je zulke mooie nagels én foto’s hebt. ;) Naast deze mooie kleurtjes krijg je ook een limited edition zilveren vijl cadeau.

Hoe maak je kans op deze set van Trind?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Volg Trind via Instagram
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Trind winactie loopt t/m 2 januari 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

KLIK HIER VOOR MEER WINACTIES DEZE MAAND!

 

5 thoughts on “Winnen | Trind nagellakset incl. vijl”

  1. doe graag mee voor dit mooie pakketje en gun het mijn dochter die lakt graag haar nagels, mooie kleurtjes, volg je op instagram en facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *