Lifestyle Winactie

Happy Plugs Air 1 (+ winnen!)

No wires, no worries, dát is het motto van Happy Plugs! Het duurde even, maar inmiddels ben ik ook overstag en gebruik ik nagenoeg alleen nog maar bluetooth oortjes. Het feit dat het even duurde, kwam vooral doordat ik de juiste nog niet had gevonden. Wat betreft oortjes ben ik behoorlijk kritisch, zoals ik hier al vertelde. Maar, Happy Plugs zijn altijd goed! Vandaag laat ik je een mooi alternatief voor AirPods zien én kun jij ze winnen!

Happy Plugs Air 1

De Happy Plugs Air 1 draadloze oordopjes combineert stijlvol design met geavanceerde technologie. Ervaar tot maar liefst 14 uur prima geluidskwaliteit, betrouwbare connectiviteit, zonder kabels en een modern ontwerp om je dagelijkse look op te frissen. Beantwoord oproepen en bedien je muziek met liefst 14 verschillende touch-bedieningsmogelijkheden. Enkele voorbeelden zijn pauzeren van je muziek, beantwoorden/ophangen telefoongesprekken en toegang tot Siri of Google Assistant. De Air 1 is zweet- en spatwater bestendig. Met een betrouwbare 5.0 bluetoothverbinding kan je de Air 1 meteen gebruiken en zijn kabels verleden tijd.

Happy Plugs staan bekend om hun mooie design en goede kwaliteit. Al lange tijd gebruik ik de Happy Plugs Wireless II waar alleen nog een snoertje tussen de twee oortjes zit. Die gebruik ik inmiddels al 2,5 jaar en zijn nog steeds van erg goede kwaliteit. Het geluid loopt synchroon en de batterij gaat lang mee. Steady dus! Zowel de Happy Plugs Wireless II als de Air 1 zijn te koop bij Hoesjesdirect.nl waar ze veel hoesjes en accessoires verkopen zoals boxen, veel headsets, oortjes en telefoonhouders voor op de fiets!

Lange batterijduur

De Air 1 oordopjes worden geleverd met een oplaadcase, 2 silicone oorhulzen, de micro-USB kabel en een duidelijke handleiding. De case is mooi plat en past dus makkelijk in je tas. Wanneer je de oortjes eenmaal gekoppeld hebt, is het een kwestie van uit de case halen en ze verbinden automatisch. Na gebruik klikken de oortjes stevig in het oplaad gedeelte en worden ze dus automatisch weer volgeladen wanneer ze in de case zitten. Super handig! Hierdoor kun je de oortjes dus makkelijk langere tijd gebruiken zonder dat je ze tussendoor moet opladen. Ideaal!

Meer dan muziek luisteren

Naast het feit dat oortjes natuurlijk handig zijn voor het luisteren van muziek en bekijken van filmpjes, bevatten de oordopjes ook een microfoon. Bellen of videobellen (helemaal in deze tijd) kan hiermee dus ook super makkelijk! Met de touch buttons aan de zijkant kun je het volume makkelijk regelen, opnemen en ophangen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar je heb je telefoon of apparaat dus echt niet nodig om makkelijk de voor de hand liggende functies te activeren.

De Happy Plugs Air 1 zijn te koop bij hoesjesdirect.nl voor €89,95 of je doet mee aan onderstaande winactie! 

Maak kans op de Happy Plugs Air 1 Gold! 

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult wanneer je hieronder via m’n blog reageert, zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Happy Plugs winactie loopt t/m 1 juli 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

40 thoughts on “Happy Plugs Air 1 (+ winnen!)”

  1. Oh, oh, oortjes staan nog op mijn wenslijst. Dus graag. Helemaal nu jij zo positief bent.

   Volg je op Twitter, Facebook en Instagram

 1. Wat een mooie earplugs en als ze echt zo lang meegaan zijn ze helemaal perfect ! Ik doe heel graag mee, volgen doe ik je al, op Facebook en instagram 😁👊.

 2. Ongestoord naar mijn favoriete songs te kunnen luisteren zonder dat er bedrading in de knoop zit….
  Ben pas verhuisd naar een woonzorgcomplex waar veel ouderen wonen en men de volume nu zacht moet doen….
  Ik doe heel graag mee voor de kleur pink gold want dit matched perfect bij al mijn fashionitems .
  Waar je deze winactie op de jou soc.med.k. plaatsd zal ik het een hartjed geven, liken en een reactie plaatsen, saven.

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Bl.: @chucky1012

  Xoxo

  1. Ik volg je Facebook, Insta. Toffe actie, deze doppen zijn mooi en heel fijn om te horen dat je ze zelf ook hebt en tevreden bent terwijl je toch kritisch bent op oordoppen in het algemeen.

  1. Ik doe zeker mee! Ik doe ook al mee op je insta en ga zo nog even Facebook doen. Het lijkt me super gaaf om deze oortjes te kunnen winnen! Want altijd maar die draden in je telefoon vind ik ook maar niks. Dus dit zijn echt goede oortjes!

  2. Deze week mijn nieuwe IPhone opgehaald, dus dit zou reuzefijn zijn.

   Ik volg je op Facebook en Instagram onder mijn eigen naam ingridolyslagers

 3. wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar, prachtig kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 4. Ik ben nog op zoek naar goede en vooral fijne draadloze oortjes. Ik heb ze nog niet en het lijkt me reuze handig. Ik hou van muziek om me heen, en zo kan dit wel erg makkelijk. Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved)

 5. Ik doe mee voor mijn tienerdochter die echt niet zonder muziek kan!
  volg je (uiteraard) op alle kanalen.

 6. doe zeer graag mee voor deze mooie oortjes, volg je op facebook onder Anita Kempenaers en instagram onder anitakempenaers

 7. Ik waag dolgraag een kansje! Ik volg je op Instagram en Facebook. Met deze oortjes wordt het afstuderen net wat leuker. Ook (hard)lopen en de fietsritjes naar m’n bijbaantje worden een stuk gezelliger gemaakt. En wat een mooie kleur zeg, heel cute. Duimen!

 8. Altijd onderweg voor mijn werk en nooit zonder muziek .Dat zou toch idéaal zijn. Ik maak graag een kans om deze fijne oordopjes te winnen.

 9. Ik volg je op Insta & Facebook!
  Deze staan al een tijdje op mijn verlanglijstje…dus ik waag graag een gokje 🍀 heel erg leuk!!!!

 10. Haha, ‘geen kabels’….. alsof het over staalkabels gaat die aan je koptelefoon zitten. Laat mij maar mijn ouderwetse koptelefoontje gebruiken, zonder oplaadtijd, en ook niet de behoefte om ‘mijn look op te frissen’, hahaha….

 11. WAUW! Super mooi en handig, aangezien ik écht óveral muziek luister!
  Stappen: volgen op Facebook en Instagram (heb geen Twitter)

 12. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is helemaal weg van dit soort boekjes dus dat zal een heerlijke rustige heenreis voor de vakantie worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *