Nagellak

Pink Gellac | Touch Up Shine Collection

Kort – heel kort – na de lancering van Pink Gellac’s Magnificent Collection was daar nóg een collectie. En niet zomaar eentje. Met deze collectie ga je knallend de feestdagen in en tover je elke lak om in een feestelijke look. Heb je, net als ik, vooral “normale” kleurtjes in je kast, dan is deze collectie voor jou ideaal om net dat beetje extra toe te voegen. Vandaag laat ik je de allernieuwste Touch Up Shine lakken zien!

De Touch Up Shine lakken zijn topcoats voor over een andere lak. Deze hoef je in principe dus niet meer af te lakken met een andere topcoat en heeft na het uitharden in de lamp ook geen plaklaag meer. Je kunt de lakken natuurlijk ook op zichzelf dragen voor een subtielere look of als accentnagel aanbrengen. Daarnaast zijn glitters natuurlijk uitermate geschikt voor nail art. Je kunt dus alle kanten op! De Touch Up Collectie bevat 5 verschillende topcoats met allemaal een andere finish.

Alle topcoats lakte ik over de kleur Beautiful Black van Pink Gellac. Uiteraard is de look anders wanneer je deze over een andere kleur aanbrengt. Daarnaast gebruik ik bij de onderste twee foto’s een flits om de glitters goed te kunnen laten zien.

Touch Up Holographic

Tof!! Holographic is, zoals de naam al zegt, een holografische gellak, eindelijk! Deze gave holo lak vind ik veel meer dan een topcoat. Hij is hier aangebracht over een zwarte kleur, maar deze zou als enige van de 5 topcoats ook prima dekkend kunnen worden met 3 dunne laagjes. De holografische look vind ik super tof en hiermee steel je zeker de show. Je nagels worden echte blikvangers met deze look.

Touch Up Holographic Glitter

Naast Holographic is er ook een Holographic Glitter top coat. Deze lak zit bomvol zilveren en holografische glittertjes. Op het eerste gezicht een simpele zilveren glitter, in het licht een explosie van verschillende kleurtjes. Tof!! De glitters laten zich goed verdelen, al moet je soms een beetje deppen om de glitters overal evenveel aan te brengen. Maar dit is eigenlijk bij elke glitterlak wel enigszins het geval. Op de foto zie je één laagje. Met twee laagjes creëer je dus een echte glitterbom!

Touch Up Gold Glitter

Goud mag natuurlijk niet ontbreken, zeker niet tijdens de feestdagen! Gold Glitter zit vol met warme gouden glittertjes die je toestralen in het licht. Zeker in combinatie met zwart vind ik goud – letterlijk – een gouden combi! Ook hier zie je één laagje, hier en daar deppend aangebracht voor een egaal resultaat. Love deze combi!

Touch Up Silver Glitter

Naast gouden glitters hebben we natuurlijk ook zilveren glitters. Silver Glitter is het zusje van Holographic Glitter, een prachtige verzameling van sprankelend zilver maar dan zonder het holo effect. Ook hierbij vind ik het in combinatie met zwart weer prachtig. En daarnaast zie ik met deze lak ook zeker prachtig bruidsnagels voor me. Ook hier zie je weer één laagje.

Touch Up Shimmering Pearl

Tot slot hebben we ook nog een pearly topcoat met Shimmering Pearl. Met deze had ik het meest moeite om hem mooi egaal op de nagel te krijgen. Daarnaast weet ik niet of zwart nou zo’n goede combi is met deze topcoat. Ik kan me voorstellen dat deze topcoat een zacht roze kleurtje omtovert tot een prachtig parelroze look. Dat ga ik dus zeker ook nog proberen!

Deze topcoats vind ik echt een toffe toevoeging op het Pink Gellac assortiment. Ze lanceren de collectie wat mij betreft perfect, net zo voor de feestdagen. Mijn favoriet zijn absoluut de holo’s, al vind ik de gouden in combinatie met het zwart ook wel heel erg gaaf. Zeker weten dat tijdens Kerst één van deze topcoats op mijn nagels prijkt!

De Touch Up Shine topcoats zijn, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd. 

 

Op dit moment loopt er een toffe winactie in samenwerking met Pink Gellac! Klik hier en doe mee! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *