Nagellak

Trind | Back to Basics

Het is lente (nu het weer nog…) en dat betekent: tijd voor lichte kleurtjes! Trind lanceerde deze maand de nieuwe lente collectie en brengt daarbij zes fijne, subtiele én lenteachtige kleurtjes met zich mee. Ik laat je de nieuwste Back to Basics collectie zien!

Met deze collectie beantwoordt Trind de behoefte aan een licht, bijna neutraal kleurenpalette dat symbool staat voor stilte, rust, positiviteit en hoop. Daarom vind je in deze rustige collectie een ingetogen beige, vergrijsd blauw, chique perzik, poeder roze, mauve en een felle rood-roze tint.

De lakjes van Trind komen in flesjes met een inhoud van 9 ml. De flesjes zijn typisch Trind met een mooie lange zwarte dop. De kwastjes zijn zoals ik ze het liefst zie. Stevig, breed en licht rond afgerond. Zoals ik al eerder noemde, ken ik Trind voornamelijk van hun goede nagelverzorging. De kleurtjes heten dan ook Caring Colours, mooie kleuren die daarnaast ook nog zacht en verzorgend voor je nagels zijn.

Clean Slate

De perfecte sandy nude kleur, dat is Clean Slate. Hij doet me een beetje denken aan Essie Sand Tropez, één van mijn favoriete kleurtjes. Erg mooi, perfect dekkend in twee laagjes. Ik vond ‘m wel wat aan de dikke kant en daarom wat lastiger lakken. Droogt daarbij wel als een tierelier.

Trust the Magic

Wauw! Dit is wel mijn kleurtje! Trust the Magic is een super mooie grijsblauwe kleur. Stoer! Dekt ook weer perfect in twee laagjes.

A New Day

De enige lak met subtiele glittertjes. A New Day is een frisse lichte peachy kleur met duizenden shimmers. Tof! Een heel klassiek, lief kleurtje. Lakt erg fijn!

Fresh Start

A Fresh Start is een mooie oudroze kleur met een koele paarsige ondertoon. Wat minder flets en net even anders dan babyroze. Perfect gedekt – wederom – in twee laagjes.

Comfort Zone

Deze collectie is niet compleet zonder een mooie paarsige mauve kleur. Comfort Zone dekt perfect en zou zelf met één laagje voldoende kunnen zijn.

The Time is Now

De blikvanger van deze collectie is deze heerlijk felle kleur The Time is Now. Een zomercollectie móet natuurlijk naast rustige kleurtjes ook een zomerse felle kleur bevatten. Een mooie framboosrode/roze, een beetje jelly maar wel perfect dekkend in twee lagen. Gaaf!

Een mooie rustige collectie die perfect is voor mijn smaak! Ik houd enorm van rustige, roze en basic kleurtjes en Trind slaat wat dat betreft de spijker op z’n kop. Wil je meer kleurrijke kleurtjes, bekijk dan eens de Back to Nature collectie van Trind!

De Trind Back to Nature lakken zijn – net als vele andere kleurtjes en producten – vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Trind. Trind nagellak kost € 10,15 per stuk (9 ml). 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *