Nagellak

Pink Gellac | Devotion Collection

Yesss! Vandaag kwam er nóg een fijne Pink Gellac collectie uit voor de feestdagen. Werd ik al helemaal blij van de Boudoir Charm en de nieuwe Touch Up Glitters (soon!), verraste Pink me vorige week met nóg een aantal fijne kleurtjes. Vandaag mag ik ze laten zien, de nieuwe Devotion Collection!

Creëer een next-level look met de nieuwe Devotion collectie van Pink Gellac. Deze Party collectie bevat 5 gellak kleuren die perfect aansluiten op de trends van nu. Van donkergroen tot geelgoud, er is voor ieder wat wils. Verras nu jezelf en anderen met de stijlvolle gellak kleuren uit de Devotion collectie!

De Devotion collectie bevat vijf totaal verschillende kleuren met ook nog eens vijf verschillende finishes. Super leuk en daarbij zijn het ook nog eens kleurtjes die ik (als groot gellak verzamelaar) nog niet heb. Laten we ze eens wat beter bekijken!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

309 Graceful Green

Kerstbomen groen, da’s Graceful Green. Ik vind deze kleur prachtig en hoewel ik zelf niet zo van groene nagellak houd, maak ik voor deze tint graag een uitzondering! Hij lijkt op mijn favoriete ‘Woodland’ en ik ben blij dat ik nu ook zo’n tint als gellak heb! Dekt perfect in twee laagjes en heeft een glossy finish.

310 Tempting Teal

Tempting Teal is voor de durfals onder ons. Een toffe opvallende kleur met een metallic finish. De prachtige teal kleur neigt het ene moment naar felblauw en het andere moment meer naar zeegroen. Deze dekt ook perfect in twee laagjes en is niet streperig, fijn!

311 Crushed Gold

Een gouden look kan tijdens de kerstdagen natuurlijk niet ontbreken. De mooie Touch Up Golden Glitter van vorig jaar is al erg tof, maar wil je een opvallende dekkende gouden tint, dan is Crushed Gold het voor jou! Met deze geelgoude dekkende glitterlak steel jij absoluut de show.

312 Fabulous Fuchsia

Naast een dekkende glitterpak, zit in deze collectie ook een meer transparantere glitterkleur. Met Fabulous Fuchsia kun je alle kanten op! Ga je voor dekkend met drie laagjes, houd je het wat transparanter of breng je ‘m aan over een andere kleur voor een feestelijke combi?

313 Epic Purple

Epic Purple is de lak met een verrassingselement. Op het eerste gezicht lijkt dit een glossy paarsgrijze kleur, maar in het licht wordt je verrast door duizenden subtiele paarse shimmers. Een bijzondere kleur en een mooie tegenhanger bij de fellere opvallende kleurtjes.

De Devotion Collectie is afwisselend en net even anders dan de traditionele kerstkleuren die we vaak terugzien in kerstcollecties. Alle kleuren dekken perfect met twee laagjes, op Fabulous Fuchsia na. Mijn favoriet voor de feestdagen is Crushed Gold! Maar eigenlijk zijn ze allemaal tof!

De Pink Gellac Boudoir Charm Collection is vanaf nu verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,- per flesje. Sinds kort zijn alle collecties ook in een zogenaamde Color Box te koop. Je krijgt dan alle kleurtjes in zo’n mooie bijpassende doos voor (nu nog) €75,-. Deze wordt in de loop der tijd vaak voordeliger!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *