Nagellak

Golden Rose | Jolly Jewels 103

IMG_5528

Ongeveer twee maanden geleden liet ik jullie drie Jolly Jewels van Golden Rose zien. Het mocht duidelijk wezen dat ik zwaar fan ben van deze snoeperige en bijzondere glitterlakken. Nu won ik afgelopen week een Jolly Jewel naar keuzen via Cocosmo  en koos ik voor nummer 103. Benieuwd of deze net zo goed bevalt? Lees dan gauw verder!

IMG_5530

IMG_5532

IMG_5533

103 is een roségouden glitterlak met oudroze en gouden glitters er in. De glitters weerkaatsen prachtig in het licht.

IMG_5536

Het kwastje is lang en dun, dit vind ik bij glitterlakken meestal prettig. Op deze manier kun je de glitters precies verdelen over de nagel.

IMG_5539

De basislak is transparant-goud, hierdoor komen de glitters goed tot hun recht. Natuurlijk dekt de lak dan niet in één keer.

IMG_5545

Na twee lagen dekt de Jolly Jewel al erg mooi. Hier zóu je kunnen stoppen, maar net als bij de andere Jolly Jewels vind ik een derde laag nog nét iets mooier.

IMG_5552

Na drie lagen knalt deze bijzondere glitterlak van je nagels! Ik vind de kleurencombinatie van roségoud en oudroze heel erg mooi.

IMG_5553

De lak is wel wat ‘bobbelig’ door de hoeveelheid glitters. Een goede laag topcoat is dan ook niet onverstandig. 103 blijft prima een paar dagen zitten (mét topcoat) en ben je ‘m zat… Maak je borst dan maar nat. Verwijderen is namelijk, net als de rest van de Jolly Jewels, een hel. Maar goed, dat moet je er dan maar voor over hebben. ;)

De Golden Rose Jolly Jewels zijn te koop voor €3,95 in onder andere de de webshop Cocosmo.

25 thoughts on “Golden Rose | Jolly Jewels 103”

  1. Ohh wat een mooie lakje is dit! Heaven! :-)
    Ik vind eigenlijk dat Jolly Jewels zelf met een bijpassende nagellakremover moet komen, die de glitterlakjes zo hup in 1x verwijderd ;-)

  2. Prachtig lakje! En inderdaad, glitterlakjes zijn zooooo irritant om er weer af te halen :( daarom blijf ik meestal gewoon bij creme!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *