Nagellak

Yes Love | G15-1, G9-3 en G9-4

IMG_0754

Eerder deze week heb je deel 1 van de Yes Love al kunnen bekijken. Velen van jullie waren net zo enthousiast als ik! Vandaag deel 2, de ‘gewone’ lakken. Benieuwd of deze net zo goed bevallen? Klik gauw verder!

IMG_0752

Buiten de ‘speciale’ lakken koos ik ook drie normale lakken. Ik ging voor felle kleurtjes omdat ik die nog niet in mijn bezit heb en ze natuurlijk lekker zomers zijn.

IMG_0763

Het kwastje van deze lakken is wederom vrij smal en recht afgesneden. Bij de gele lak was er, zoals je ziet op de foto, een haartje dat uitstak. Even bijknippen en het lakt een stuk fijner. Voor je het weet heb je anders nagellak op je nagelriemen zitten. Tijd om te swatchen! Ik excuseer mij alvast voor de vreselijke staat van mijn nagels en nagelriemen. Resultaat van veel bardiensten op het werk!

G15-1 (UV Protective)

IMG_0757 IMG_0919

Deze fel pistache groene lak komt uit de UV Protective lijn. Wat dit precies inhoud, heb ik niet terug kunnen vinden. Dit houdt in dat de kleur niet verkleurt in de zon en niet zal loslaten met het zwemmen. Hierdoor is de lak ook wat dikker dan normaal. De kleur is lekker fel en tegelijkertijd ‘zacht’, bijna pastel achtig. Een beetje als de bleached neon kleuren die je de laatste tijd veel voorbij ziet komen. De dekking is helaas niet heel goed en heb je zeker drie laagjes nodig voor bovenstaand resultaat.

IMG_0922 IMG_0929

De lak is inderdaad apart wat betreft substantie. Tijdens het lakken heb ik steeds het idee alsof ik met het kwastje ‘door de lak’ heen lak. Alsof ik de lak weer aan de kant duw met mijn kwastje, zeg maar. Je moet de lak dus ‘zwevend’ aanbrengen voor een mooi egaal resultaat. Buiten de dekking en het lak gemak, droogt de lak wel super snel waardoor je snel je tweede en derde laagje aan kan brengen. De kleur is natuurlijk ook geweldig en helemaal tof deze zomer. En yup, hij blijft inderdaad errug goed zitten.

G9-3

IMG_0758 IMG_0933

Helleuh Orange! Ook in dit deel is oranje de favoriet. Deze lak, komt net als de gele die zo nog volgt, uit de G9 lijn, welke volgens mijn bestaat uit ‘jelly’ achtige lakken. De lak dekt met drie dunne laagjes maar zal bij sommigen met twee wat dikkere laagjes kunnen volstaan. De substantie is inderdaad wat jelly, wat de lak wat shiny maar tegelijkertijd niet heel glossy maakt. Snap je het nog? ;)

IMG_0938 IMG_0942

De lak lakt verder prima en heeft een prima substantie. De kleur is lekker fel, zeker wat feller dan de foto’s laten zien. Het is oranje, maar wel met een rode ondertoon. Hierdoor neigt de lak soms wat rood. Ook deze lak droogt lekker snel en blijft prima zitten. Een leuke lak tijdens het WK!

G9-4

IMG_0760 IMG_0901

Een neongele lak was iets wat ik graag nog wilde toevoegen aan mijn collectie. Ik twijfelde lag tussen deze en één van Safari, maar koos uiteindelijk voor Yes Love. Auch, wat heb ik daar spijt van. Natuurlijk weet ik niet of die van Safari beter was geweest, maar Yes Love slaat met deze neon gele lak echt de plank mis. Ook deze lak is vrij jelly waardoor hij gewoon niet dekkend te krijgen is.

IMG_0911 IMG_0917

De lak is wat dikker dan haar oranje zusje. Hierdoor kreeg ik niet een mooi egaal én dekkend resultaat. Bovenstaande foto’s zijn gemaakt met vier laagjes. Ik durfde geen vierde laagje aan te brengen want het resultaat werd er niet beter op. De droogtijd was namelijk ook een stuk langer dan de ander Yes Love lakken die ik tot nu toe geprobeerd heb. Zo jammer, ik had graag een neon geel gehad. Over de houdbaarheid kan ik helaas niet oordelen, deze lak heb ik direct na het swatchen weer verwijderd.

Deze review eindigt gemiddeld. De neongele is geen aanrader, maar de andere twee zijn best leuk. Vooral de oranje kleur vind ik erg gaaf!

YesLove lakken zijn, net als nog veel meer leuke en budget cosmetica, te koop bij Cosmetics By Kim voor maar – en nu komt het leukste – €2,- per stuk! Een absolute aanrader!

handtekening

Pssst, nu al verliefd op deze mooie lakken? Binnenkort komt er een toffe winactie online i.s.m. Cosmetics By Kim! Volg You Nailed It op Bloglovin’ om op de hoogte te blijven

12 thoughts on “Yes Love | G15-1, G9-3 en G9-4”

  1. Yes love nagellakjes zijn echt fijn en mooi.
    De gele van Safari is niet veel beter, bij veel merken nagellak is wit mooier onder neon kleurtjes….

  2. Ach, wat jammer van de dekking, wel leuke kleurtjes! Ik mocht er onlangs een paar met confetti glitters uitproberen van Cosmetics by Kim, errrg leuk. En voor morgen staat er mintgroen met wit en paarse glittertjes op het menu, ik ben heel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *