Nagellak

Pink Gellac | Felicity Collection

Je weet dat we richting het betere weer gaan wanneer langzaamaan de eerste voorjaarscollecties worden gelanceerd. Deze week ging de nieuwe Felicity Collection van Pink Gellac live en ik heb ze afgelopen week natuurlijk al uitgebreid voor jullie geswatcht! Vijf kleurtjes perfect voor het mooiere weer. Nu de zon nog!

De Felicity Collection bevat 5 mooie, friszoete kleuren. Van knallend geel tot zoet roze. Van een koele paarstint tot een toffe groene kleur. Vijf totaal verschillende kleuren die allemaal “voorjaar” schreeuwen. In de collectie zitten een wel wat nieuwe kleurtjes, maar mocht je grootverzamelaar zijn van Pink Gellac, dan zullen een aantal kleuren wellicht lijken op lakjes die je al hebt.

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

284 – Spring Green

Een absolute blikvanger, dat is Spring Green. Eentje als deze zit nog niet in de collectie van Pink Gellac. Een prachtige lichtgroene kleur met een warme ondertoon. Je moet er van houden, maar toen ik deze afgelopen week op had, heb ik zó veel complimenten gehad. Dekt in twee laagjes.

285 – Happy Pink

Bijna barbieroze, deze Happy Pink. Een vrolijke, felle kleur met een koele ondertoon. Pittig en toch ook zacht. Pink Gellac heeft wel meer van dit soort roze kleurtjes in haar collectie, maar die zijn nét een anders. Dekt perfect in twee dunne laagjes.

286 – Serenity Orange

Wauw, deze frisse kleur heeft mij verrast! Serenity Orange is een prachtige neutrale oranje kleur. De perfecte nude kleur die nét even wat meer is dan dat. Kan me voorstellen dat deze helemaal van je nagels knalt wannee je huid wat bruiner is. Een favoriet, mooiooi!

287 – Joyous Yellow

Yes! Eindelijke geel. Alhoewel het geen okergeel is (ik hoop er nog steeds op) is Joyous Yellow wel een mooie blikvanger. Pastelgeel maar an een tikkeltje donkerder. Niet fel, maar juist zacht en creamy. Absoluut een aanvulling op de collectie!

288 – Lily Lilac

Tot slot mijn absolute favoriet Lily Lilac. Wauw! Hoewel ik al veel (pastel)paarse tinten heb, is dit echt een andere kleur. Lijkt een tikkeltje op Neutral Lavender uit de Uncovered5 collectie, maar deze is meer lila blauw. Ik vind deze koele lila tint echt super mooi!

Ik word vrolijk van deze heerlijke voorjaarscollectie. De nieuwe lakjes waren wat dikker, maar deze zijn – op Happy Pink na – weer wat dunner qua substantie. Beiden vind ik prima, maar hierdoor kun je bij de lichtere kleurtjes misschien beter drie dunne laagjes lakken wanneer je bijvoorbeeld hele witte randjes of maantjes hebt. Mijn favorieten zijn Serenity Orange en Lily Lilac. Die zul je zeker weten op mijn nagels vinden deze zomer!

De Felicity Collection is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd. 

 

1 thought on “Pink Gellac | Felicity Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *