Lifestyle Winactie

Winnen | 2 x €50 shoptegoed bij Ditverzinjeniet

Dat ik dol ben op hebbedingetjes, leuke gadgets en originele cadeautje zal geen verrassing meer zijn. Onder andere door mijn blog heb ik kennis mogen maken met allerlei leuks waar ik anders misschien niet eens van gehoord of geprobeerd had. Vandaag vertel ik je over een toffe webshop met net zulke leuke cadeau ideeën én maken twee van jullie kans op €50 shoptegoed!

Ditverzinjeniet.nl

Ditverzinjeniet.nl is een uitgebreide webshop met een super uiteenlopend aanbod! Of je nu op zoek bent naar iets leuks om je zelf op te trakteren, party props, een origineel cadeau voor een vriend of kraamcadeautjes, bij Ditverzinjeniet.nl ben je aan het juiste adres. De naam zegt het eigenlijk al, de webshop staat vol met items waarvan je niet eens wist dát ze bestonden. Wil je eens wat anders dan een standaard cadeautje of kom je niet verder dan een enveloppe met geld? Door middel van de cadeau vinder kom je door een paar vragen te beantwoorden, bij een pagina vol geschikte cadeautjes.

Slush Puppie Beker

Uiteraard heb ik ook even rondgeneusd in de webshop en koos ik een kleinigheidje voor Jippe waar ik zelf stiekem ook heel blij van wordt! In de winkel vind je allerlei leuks voor in de qua wonen en koken én is er een breed scala aan Slush Puppie producten. Jippe en ik zijn dol op Slush en dus gooide ik een Slush Beker in mijn mandje, dát moesten we – zeker met dat warme weer – proberen!

Mmmm, kersen Slush!

De beker bestaat uit twee delen, een échte Slush mok met tekst en de witte binnenkant die in de vriezer moet doen. Na 24 uur vul je deze met de vloeistof waar je de Slush Puppie van wil maken (bijgeleverd zit een klein flesje Slush Cherry Siroop). Na 10 minuten “vriezen” de randjes vast en moet je het even doorroeren. Dit herhaal je tot je de gewenste substantie krijgt (een beetje geduld is dus wel nodig) en dan ben je ready to drink! Suuuuper lekker én koud.

Klik hier om mee te kijken hoe wij onze Slush klaar maakten!

De Slush Puppie beker en siroop set kost €22,95.

Ben jij nou ook dol op Slush Puppie? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf óf iemand anders? Doe dan mee met onderstaande winactie zodat je zelf lekker kunt shoppen in de webshop van Ditverzinjeniet.nl! Ik mag namelijk twee van jullie blij maken met €50 shoptegoed!

Hoe maak je kans op €50 shoptegoed bij Ditverzinjeniet.nl?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. Deze Ditverzinjeniet.nl winactie loopt t/m 16 september 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

45 thoughts on “Winnen | 2 x €50 shoptegoed bij Ditverzinjeniet”

 1. Oh leuke spulletjes weer. Van die slushpuppy beker zouden hier ook 3 man helemaal blij worden. We doen dus graag mee!
  Instagram✅
  Facebook ✅

   1. Wat een leuke winactie! Mijn vriend Robin is de 23e jarig en ik heb nog steeds geen flauw idee wat ik hem cadeau moet geven, maar hij houdt van gekke gadgets, dus ik doe heel graag voor hem mee. Ik volg op Instagram (@marategendraadsnl), maar heb geen Facebook meer.

   1. Oeh wat een leuke winactie, i like!! Ik volg je op facebook 🥰

    Ik weet zeker dat ik van dit shoptegoed mensen blij kan maken met cadeautjes!!

 2. Zoveel leuke spulletjes hebben ze, dat wordt nog moeilijk om een keuze te maken. Uiteraard ga ik graag die uitdaging aan 😉🍀. Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved)

 3. De website Ditverzinjeniet vind ik een leuke website, je kan er van alles voor eigenlijk iedereen wel vinden. Meestal net even anders en dat maakt het zo leuk. Ik doe dan ook graag mee.
  Ik volg je via Instagram (zit niet op Facebook)

 4. Wat grappig, slush puppie maakten wij vroeger ook altijd zelf, inderdaad veel geduld nodig, maar super lekker!!
  Ik volg younailedit al langere tijd op Facebook en instagram, heb dit bericht daar ook gedeeld!

 5. Heel graag doe ik mee voor dit shoptegoed bij Ditverzinjeniet.
  Daar kan ik iets grappigs uitzoeken voor mijn kleindochter, voor haar verjaardag, dat zou leuk zijn.
  Ik heb geen facebook, twitter en instagram, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

 6. Ik volg je op Facebook en zou deze prijs heel leuk vinden om te winnen.
  Op de website heb ik al wat leuke dingetjes gevonden om het kantoor op te vrolijken.

 7. Heel leuk!
  ik doe mee! (insta Maartje.1234) en ga je volgen.

  Ik doe mee voor mijn zusje, ze wordt 35 en ik wil haar verrassen met 35 pakjes, hoe onwijs leuk zou dit zijn!!

  Ik ben benieuwd!

  Bedankt voor deze actie!

 8. Wat een mooie winactie! Ik doe heel graag mee. Één van de weinige webshops waar ik een echt leuk en origineel cadeau voor manlief kan vinden! 😉
  Ik volg je op Facebook en heb ‘m gedeeld en iemand getagd en ook volg ik je op Instagram (beppie125) waar ik ook iemand heb getagd 😊

 9. Ahh super leuk! Mijn vader heeft altijd hetzelfde op zijn verlanglijstje staan en ik word er een beetje moe van elk jaar hetzelfde voor zijn verjaardag te kopen. Misschien kan ik hem dit jaar eens verrassen ;) Ik volg via Facebook!

 10. Wat leuk zeg! Ik heb laatst een tijdje op deze site rondgeneusd op zoek naar een cadeautje voor mijn zwager, heel leuke dingen hebben ze, ik doe dus graag mee en volg je natuulijk op insta

 11. Leuk! Ik volgde je al via IG (ikvindallesleuk), maar nu ook via Facebook!
  Ben ook gek op hebbedingetjes, dus zou moeilijk kiezen zijn haha.

 12. Wat een super prijs zeg, ik zie veel leuke dingen op de site. Die slushi maker is erg leuk. Daar zouden onze 4 kinderen allemaal heel blij van worden. Ik volg op insta en fb

 13. Wat een leuke actie. ik volg via FB. ik zie ook veel leuke dingen op de website; die slushi maker is zeker top; daar wordt denk ik wel elk kind blij van maar ik zag wel meer leuke hebbedingetjes. ik doe graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *