Nagellak Nailart Persoonlijk

Diploma nagelstyliste in de pocket!

blogbanner-2

Ja ja, daar is ‘ie dan eindelijk! Het heeft even geduurd, maar hij is in de pocket. Sinds deze maand heb ik mijn diploma nagelstyliste! 

Drie jaar geleden begon ik vol enthousiasme aan de cursus/opleiding. De theorie ging me aardig makkelijk af, dus daar ging ik zo door heen. De eerste tien lessen waren zo gedaan en gemiddeld maakte ik ze foutloos. Mede doordat het me vrij makkelijk af ging, kwam het op een gegeven moment even op een wat lager pitje te staan. Vervolgens werd het wat op de lange baan geschoven, oefende ik er in de praktijk wel op los en maakte ik hier en daar een theorielesje.

We gingen trouwen, niet veel later raakte ik zwanger en tussendoor moest er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Tijdens mijn verlof besloot ik nog even de schouders eronder te zetten. Ik sloot alles af en was dus klaar voor het examen. Deze deed ik vorige maand en deze haalde ik met een 8.8!

younailedit.net.jpg

M’n eigen bruidsnagels; french manicure gel.

Voorlopig blijf ik lekker ‘bijklussen’ en wil ik vooral nog meer ervaring opdoen. Maar op dit moment staan mijn nieuwe baan en gezin natuurlijk op de eerste plaats. Wel hoop ik ooit er wat meer mee te kunnen doen. Gewoon naast m’n baan in het onderwijs. Ik vind het zo leuk om te doen, dus stiekem droom ik van een eigen plekje. Maar dat zijn toekomstdromen.

Voor nu heb ik mijn papiertje (yeah!) en ga ik lekker door aan mijn keukentafel. Op het moment voer ik kleine manicures uit, lak ik nagels met zowel normale als gellak en zet ik gelnagels. Ook ben ik gecertificeerd voor acryl, maar hierin wil ik echt nog meer oefenen.

Mocht je meer informatie willen, een afspraak maken of gewoon eens rondneuzen, dan verwijs ik je graag door naar mijn Facebookpagina!

x Lisanne

4 thoughts on “Diploma nagelstyliste in de pocket!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *