Persoonlijk

Dit zijn onze plannen voor 2021

2021… Ik kijk uit naar het nieuwe jaar. Vreemd eigenlijk, alsof in 2021 ineens alles anders is… Toch markeert het voor mij persoonlijk wel het einde van een vreemd jaar waarin veel gebeurt is. 2021 is een symbolische nieuwe start met daarbij in de eerste maanden al leuke vooruitzichten. Dit zijn onze plannen voor het nieuwe jaar!

Mobiel abonnement verlengen

In februari mag ik mijn mobiele telefoonabonnement verlengen. Altijd een fijn moment, want meestal is dit een seintje voor een nieuwe telefoon. Op dit moment heb ik de iPhone Xs en ik twijfel nog of ik voor een nieuw toestel ga. Ik ben maandelijks namelijk een behoorlijk bedrag kwijt én daarnaast moet je van tevoren vaak ook flink wat betalen. Dit jaar denk ik er voor het eerst over na om over te stappen op een Sim Only abonnement. Dit scheelt flink in de kosten en ik behoud gewoon mijn fijne iPhone Xs toestel waar feitelijk nog niets mis mee is. Als ik voor 20 GB per maand zou gaan, zou ik maar €15,- per maand kwijt zijn. Dan houd ik flink wat euro’s over! Ik twijfel nog even verder…

Andere auto

Na 5 jaar trouwe dienst is onze Peugot echt aan vervanging toe. We moesten de keuze maken voor veel aankomende reparatiekosten of een andere auto. We kozen uiteindelijk voor dat laatste. De afgelopen jaren hebben we veel plezier gehad van de zeven-persoons Peugot voor ons grote gezin, maar met jongvolwassen kinderen gaan we nu toch terug naar een vijf-persoon auto. Mét daarbij natuurlijk veel bergruimte voor onze kampeerspullen. In januari kunnen we onze Ford Focus Wagon ophalen en ja, ook als vrouw kan ik daar enorm naar uitkijken! ;)

Stoere jongenskamer

Met alle drie de grote kinderen op kamers, gaan we in het nieuwe jaar toch echt de slaapkamers herverdelen. De oudsten zijn meestal alleen in de weekenden en vakanties thuis en dat betekent dat Jippe een grotere kamer krijgt met meer speelruimte. De jongste dochter gaat naar zolder en van Jippes oude kamer maken we een opbergruimte. Jippe krijgt een stoere jongenskamer en hij heeft uiteindelijk gekozen voor het thema Jungle. We hebben de afgelopen weken al wat leuke spulletjes verzameld en willen nog de bekende Kura hoogslaper van de Ikea kopen als we aan het vaste land zijn. Zo’n zin om lekker in zijn kamer bezig te gaan!

Meidenweekend

Eigenlijk gaan Pris, Dian en ik elk jaar een weekendje/dagje weg. We combineren dit met Dian haar verjaardagscadeau, ze vraagt namelijk altijd een bezoek aan het theater. In oktober zouden we logeren bij mijn ouders, sushi eten en de musical Murder Ballad bezoeken. Helaas ging dit door corona niet door. Het is nu verzet naar februari en we hopen zo dat het binnen de corona-maatregelen dan wel mogelijk is. Ik kijk er naar uit om er echt even tussenuit te gaan.

Veel fijne dingen om naar uit te kijken. Maar net als de meeste mensen kijk ik het meest uit naar het feit dat alles hopelijk weer wat “normaler” wordt. Dat ik niet een stap naar achteren hoef te doen wanneer mensen te dichtbij komen, dat ik, weer leerlingen aan mijn bureau kan helpen en dat er gewoon weer wat meer rust komt. Laten we duimen dat dat in 2021 snel gebeurt. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *