Beauty

Make-up shoplog ♥︎ Sleek, Real Techniques, Anastasia en Bourjois.

Make-up, ik word er zó blij van. Deze blog is ooit begonnen met mijn liefde voor make-up. En ook al heb (of neem) ik momenteel minder de tijd voor ooglooks en reviews, toch blijf ik er zo van houden… Ik was dan ook als een kind zo blij toen ik bij Beautyfashionshop lekker mocht shoppen. Een goede reden om weer eens even wat meer make-up reviews te plaatsen en weer wat nieuws te proberen. Vandaag laat ik je zien wat ik binnen kreeg!

Beautyfashionshop is een zeer uitgebreide webshop met allerlei verzorging- en beautyproducten. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel en heb uren geneusd en m’n winkelmandje volgegooid. Uiteindelijk ging ik voor lekker veel Sleek (I love Sleek!), nieuwe kwasten, een nieuw wenkbrauwproduct en mascara.

Van Sleek koos ik de Face Form poeder in de kleur Fair. Een prachtige blush, highlighter en bronzen in één, altijd goed. Daarnaast wilde ik voor de feestdagen wel een nieuwe toffe highligther en dan kun je bij Sleek niet beter kiezen dan het Solstice palette met vier kleuren. Alleen het doosje is al een plaatje. Verder ben ik verzot op de oogschaduwpalettes van Sleek en stond Storm nog altijd hoog op mijn lijstje. Twaalf prachtige kleuren en ik ben er zó blij mee!

Wat betreft kwasten ben ik enorm fan van de Real Techniques. Ik wilde graag nieuwe gezichtskwasten omdat mijn oude kwasten echt aan vervanging toe zijn. Ik koos een Expert Face Brush voor mijn foundation en een Stippling Brush voor erg gepigmenteerde blushes en higlighters (zoals die van Sleek).

Tot slot ging ik ook nog voor twee basisproducten welke ik elke dag gebruik. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mascara te proberen en dus ging ik eens voor een merk waar ik nog maar weinig van geprobeerd heb; Bourjois. Ik koos voor de Push Up Volume Glamour mascara. Naast mascara gebruik ik altijd een wenkbrauwproduct en dus besloot ik eens de Brow Wiz van Anastasia te proberen. Hier ben ik ook erg blij mee!

Van de producten komen nog reviews online. Ik ben druk aan het testen en dat is ook wel weer heel erg leuk om te doen. Dus; to be continued!

 

4 thoughts on “Make-up shoplog ♥︎ Sleek, Real Techniques, Anastasia en Bourjois.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *